Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας για την απώλεια του Χρυσόστομου Θεοδώρου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας για το θάνατο του Χρυσόστομου Θεοδώρου.
Όπως αναφέρει “ο Χρυσόστομος Θεοδώρου, γνωστός σε όλους ως Μάκης, απεβίωσε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 σε ηλικία 92 ετών. Ήταν παντρεμένος, είχε τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Μια έντονη προσωπικότητα άρρηκτα συνδεδεμένη τόσο με τα Συνδικαλιστικά, όσο και με τα Κοινωνικά δρώμενα του Βόλου.
Ήταν πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, με πολυετή παρουσία τόσο στα Συμβούλια του Συνδέσμου όσο και στης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ). Ήταν ο άνθρωπος που ένωσε τους δύο Συνδέσμους Ηλεκτρολόγων της Μαγνησίας. Ένας άνθρωπος με προσωπικότητα που ήταν υπέρ της ένωσης, της ομόνοιας και του διαλόγου.
Ο Κλάδος των Ηλεκτρολόγων θα θυμάται το Μάκη Θεοδώρου ως ένα πρότυπο επαγγελματία, συνδικαλιστή, έναν πολύτιμο άνθρωπο με ιδεώδη και ισχυρή προσωπικότητα.
Επίσης, ήταν πρώην Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο των επαγγελματιών του Βόλου.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος επί της Δημαρχίας Μιχάλη Κουντούρη και Θεόδωρου Κλαψόπουλου. Επίσης, η πολιτική του δράση ήταν γνωστή σε όλους, καθώς εκλεγόταν στα τοπικά όργανα Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ.
Σημείο αναφοράς αποτελεί η εξορία στην Μακρόνησο σε ηλικία 18 ετών. Από το 1980 συνδέθηκε και με Αντιστασιακά Σωματεία σε Βόλο, Αθήνα και σε άλλες περιοχές.
Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χρυσόστομου (Μάκη) Θεοδώρου, για την απώλειά του”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.