Συμπλοκή τεσσάρων στη Νέα Ιωνία για προσωπικές διαφορές

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τρεις επιτέθηκαν κατά 54χρονου που νοσηλεύεται με κάταγμα στο σαγόνι

Συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Ν. Ιωνία, μεταξύ τεσσάρων ατόμων, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν και συνελήφθησαν ένας Αλβανός και ο γιός του, με έναν Έλληνα, ενώ ο τέταρτος κατέληξε στο Νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, τέσσερα άτομα, ηλικίας 23, 47, 54 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Οι αστυνομικοί, επιλαμβανόμενοι σε καταγγελία για επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων ατόμων, πήγαν στο σπίτι του 54χρονου, όπου εντόπισαν στην αυλή τον 23χρονο και τον 47χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα χλωρών φύλλων κάνναβης, βάρους 868 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την προαναφερόμενη κατασχεθείσα ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης είχαν μαζέψει από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ο 54χρονος στο σπίτι του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 354 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ποσότητα χλωρών φύλλων κάνναβης, βάρους 131 γραμμαρίων, καθώς και τρία καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,3 μέτρα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 11,11 γραμμαρίων.

Επιπλέον, έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 50χρονος, που είναι Αλβανός, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις είχαν προσωπικές διαφορές που δεν σχετίζονται με ναρκωτικά με τον 54χρονο, που επιτέθηκαν με γροθιές στο πρόσωπο του προκάλεσαν κάταγμα στο σαγόνι, ενώ τον χτύπησαν και στο στόμα, με αποτέλεσμα να χάσει δόντια.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ο 54χρονος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.