Συνελήφθη 23χρονος για κλοπές σε Νέα Ιωνία και Μελισσάτικα

Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Τρεις κλοπές και διαρρήξεις, εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθη ένας 23χρονος ρομ, χθες το απόγευμα στα όρια του αυτοφώρου.

Ο νεαρός, το μεσημέρι της Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο την είσοδο τεχνικής εταιρίας ιδιοκτησίας 35χρονου στα Μελισσάτικα, απ’ όπου έκλεψε δύο μπιτόνια βενζίνης, εργαλεία και 13 κ. χαλκού σε σύρμα.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο νεαρός δράστης, παραβίασε με τον ίδιο τρόπο την κεντρική είσοδο μονοκατοικίας 67χρονου στη Ν. Ιωνία, απ’ όπου έκλεψε ένα κυνηγητικό όπλο ιδιοκτησίας του ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια, από αγροικία 65χρονου στα Μελισσάτικα, μπήκε από την ξεκλείδωτη είσοδο στο αγρόκτημα και έκλεψε ένα δίκαννο κυνηγητικό όπλο και από διάφορους χώρους, δύο χορτοκοπτικά, δύο αλυσοπρίονα και ένα χάλκινο καζάνι.

Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ο νεαρός συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων από την τεχνική εταιρεία κι όλα τα κλοπιμαία από το σπίτι και την αγροικία τα οποία κι αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.