Την Πέμπτη αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Αθηνών και τη Λαρίσης

Φωτό αρχείου

Την Πέμπτη αποκαθίσταται οριστικά η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης, όπου από το Σάββατο εκτελείται το έργο τοποθέτησης και σύνδεσης του δίδυμου αγωγού μεταφοράς λυμάτων με το κεντρικό αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΜΒ.
«Πάει πολύ καλά ο εργολάβος, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο σύνδεσης με το κεντρικό αντλιοστάσιο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ενώ ευχαρίστησε την Τροχαία και την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για την συνδρομή τους στην κυκλοφοριακή διευθέτηση, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

«Μέχρι αύριο Τετάρτη που είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων, θα έχει τελειώσει η σύνδεση. Υπάρχει ένα τελικό στάδιο σύνδεσης του αγωγού που αφορά ένα κομμάτι εντός του χώρου των ΕΕΛ, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την κυκλοφορία και εντός οκτώ ωρών θα έχει τελειώσει και αυτό», ανέφερε ο κ. Γκογκινούδης, διαβεβαιώνοντας ότι μέχρι την Πέμπτη η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο κεντρικές αρτηρίες θα έχει αποκατασταθεί ολοκληρωτικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.