Διαγωνισμός "Η μικρή μας πόλη"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ την Πέμπτη 6/6, ώρα 9 μ.μ. στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη

Ο πολυσχιδής σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας ανεβάζει το κλασικό αριστούργημα του Θόρντον Ουάιλντερ «Η μικρή μας πόλη» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, δίνοντας τη δική του οπτική πάνω στις διαφορετικές πτυχές που συνθέτουν τη δραματουργία του σπουδαίου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα και μυθιστοριογράφου. Στο βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του 1938 ο Θόρντον Ουάιλντερ αποτυπώνει τις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής και αυτός είναι και ο λόγος που μας αφορά μέχρι και σήμερα. Καθώς μιλάει σε μία μεταφυσική και βαθιά ανθρωποκεντρική βάση για την καθημερινότητα, την οικογένεια, τον έρωτα αλλά και το θάνατο- σε τρεις πράξεις, που τοποθετούνται χρονικά μεταξύ των ετών 1901 και 1913 σε μια φανταστική Αμερικανική κωμόπολη.

Οι σταθεροί συνεργάτες του Γιάννη Κακλέα, Μανόλης Παντελιδάκης (σκηνικά), Νίκος Χαρλαύτης (κοστούμια), Ευανθία Ρεμπούτσικα (μουσική) συμπράττουν με έναν έμπειρο θίασο -Φαίη Κοκκινοπούλου, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Δημήτρης Δεγαϊτης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιώργος Γιαννούτσος, Ροζαμάλια Κυρίου, Γιώργος Αμουτζάς και ο Χρήστος Φερεντίνος στο ρόλο του αφηγητή- και με οδηγό την ιστορική μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη. Συμμετέχουν απόφοιτοι και μαθητές της δραματικής σχολής «Ίασμος».

Θέατρο Λαμπέτη - Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι, 2106435706

 


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» την Πέμπτη 6/6, ώρα 9 μ.μ. (Ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.) μέχρι την Τρίτη 4/6, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ την Πέμπτη 6/6, ώρα 9 μ.μ. στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη ( Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι), είναι οι:

FITROU FLORA
ΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΒΛΑΝΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΔΑΝΔΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΖΕΡΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΠΑΤΟΥ ΕΛΕΩΝΟΡΑ
ΚΑΠΙΤΣΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΑΝΙΑΣ ΜΑΝΟΣ
ΚΙΟΥΣΗ ΚΛΕΙΩ
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗ ΑΓΚΑΤ
ΚΡΕΜΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΛΙΣΣΩ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΕΤΣΙΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΑΡΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΝΙΤΣΑΚΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
ΞΗΡΟΥ ΕΛΕΑΝΑ
ΠΑΝΤΙΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 
ΠΙΤΕΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ
ΡΟΥΤΣΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΕΡΕΦΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΣΤΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑ
ΤΣΑΝΗ ΙΖΑΜΠΕΛΑ
ΤΣΙΑΦΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΦΟΥΡΛΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
 
Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.