Διαγωνισμός "Κρατικά Μυστικά"

Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Κρατικά Μυστικά»

Κίρα Νάιτλι και Ρέιφ Φάινς πρωταγωνιστούν σε ένα αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Γίνετε οι πρώτοι που θα δουν την ταινία στη μεγάλη οθόνη δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση για να διεκδικήσετε τη θέση σας στην avant premiere την Τρίτη 22/10 στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Το 2003 η Κάθριν Γκαν, μια πρώην υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, βρήκε το θάρρος να τα βάλει με τις ΗΠΑ αποκαλύπτοντας στον κόσμο ένα βρώμικο μυστικό των Αμερικανών. Η Γκαν είχε μάθει πως κατάσκοποι παρακολουθούσαν μυστικά τους ανθρώπους του ΟΗΕ, ώστε να πιέσουν το Συμβούλιο Ασφαλείας και να τους επιτραπεί η εισβολή στο Ιράκ. Η Γκαν αποφάσισε να διαρρεύσει την πληροφορία σε δημοσιογράφο του London Observer και για αυτό φυλακίστηκε. Στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει, ο δημοσιογράφος θα ανακαλύψει ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο που θα φέρει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ

Σενάριο:  Γκάβιν Χουντ, Σάρα Μπέρνσταϊν, Γκρέγκορι Μπέρνσταϊν βασισμένοι στο βιβλίο «The Spy Who Tried to Stop a War» των Μάρσια Μίτσελ και Τόμας Μίτσελ

Πρωταγωνιστούν: Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ, Ρέιφ Φάινς

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER


Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (20) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Κρατικά Μυστικά» στον κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι, 2112112222) την Τρίτη 22/10 στις 8.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Κρατικά Μυστικά», στον κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι, 2112112222) την Τρίτη 22/10 στις 8.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.), είναι οι:

PANOUSI LILY
ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΙΡΝΑ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΑΡΜΑΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΡΩΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ 
ΛΟΓΓΙΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 
ΠΡΙΦΤΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΣΑΡΙΔΕΛΗ ΜΥΡΤΩ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.