σε , , ,

Η καλύτερη απάντηση στον Λαγό που μιλά για πλύση εγκεφάλου και δεν κάθεται σπίτι

Ο ευρωβουλευτής που εξελέγη με τη Χρυσή Αυγή βλέπει συνωμοσία και δικτατορίες. Έλαβε την απάντηση που του άξιζε

Screenshot 5 15
Εκτός από αδρά αμειβόμενος Ευρωβουλευτής, ο Ιωάννης Λαγός είναι και κατηγορούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Εδώ, τον Οκτώβριο του 2019 βγαίνοντας απ' το δικαστήριο μετά την απολογία του. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Αν η Χρυσή Αυγή έκανε όλες τις απαγορεύσεις που ήθελε, θα ήταν «επανάσταση». Αν τις κάνει για λόγους δημόσιας υγείας μια εκλεγμένη κυβέρνηση, θα είναι «δικτατορία».

Ο ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός που εκπροσωπεί τη χώρα μας στην Ευρώπη αμειβόμενος με δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα -εξελέγη με τη Χρυσή Αυγή αλλά μετά τον καταποντισμό της στις γενικές εκλογές ανεξαρτητοποιήθηκε- ξέρει την αλήθεια:

Ιωάννης Λαγός on Twitter

Ετοιμάζουν γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.Η δικτατορία στο μεγαλείο της.Αφού δεν πέρασε η πλύση εγκεφάλου και τους γράψαμε εκεί που έπρεπε τώρα δια της βίας το επιχειρούν.ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ #COVIDー19 #καραντινα #κορονοιος #κοροναιος

Κι αν ο Παπαδημούλης, αντί να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, με το που γύρισε στην Ελλάδα γέμισε μέχρι πάνω καρότσια απ’ το σούπερ μάρκετ, ο Λαγός είναι τρισχειρότερος μιας και είναι περήφανος  για την απείθειά του.

Είναι απ’ τους έξυπνους βλέπετε ο κ. Λαγός. Δεν έπιασε η «πλύση εγκεφάλου» σ’ αυτόν. Και κυκλοφορεί έξω, σαν αέναος δημόσιος κίνδυνος, χαρούμενος που δεν μένει σπίτι.

Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά, και όντως κάποιοι του απάντησαν με επιχειρήματα, στατιστικές, παραδείγματα. Του απάντησαν με λογική.

Χαμένος κόπος. 

Νομίζω πως η μόνη πιθανή απάντηση που αξίζει να δοθεί είναι αυτή που διάβασα στο τουίτερ:

Screenshot 4 11

Makis Spyratos on Twitter

Για να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου πρέπει να διαθέτεις εγκέφαλο, άρα δεν σε αφορά. https://t.co/IdSvrNiPOY

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι μιλάνε για τον αυστηρό Χαρδαλιά που ύψωσε τους τόνους

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
1 Comment
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
TomTom
TomTom
4 χρόνια πριν

Αυτό με τον εγκέφαλο ισχύει και για αυτούς που τον ψήφισαν. Για να καταλάβουμε την ποιότητα, την αντίληψη και την σοβαρότητα του Έλληνα ψηφοφόρου!

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!