nikki

Άνοιξε το Nikki Beach Resort & Spa Santorini!!!|ΦΩΤΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο διάσημος όμιλος ξενοδοχείων Nikki Beach, άνοιξε το Nikki Beach Resort & Spa στη Σαντορίνη.

Το Nikki Beach Resort & Spa στη Σαντορίνη, προσφέρει στους ταξιδιώτες 62 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, κομψό beach club, ιδιαίτερα εστιατόρια και μπαρ με ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο των 5 αστέρων στη Σαντορίνη προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και εύκολη πρόσβαση στην αρχαία Θήρα, την Οία, τα Φηρά και το αεροδρόμιο. Η παραλία διαθέτει τη φημισμένη ηφαιστειογενή μαύρη γκρίζα άμμο της Σαντορίνης, που βρίσκεται απέναντι από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Τα καταλύματα είναι μοντέρνα με παροχές υψηλής ποιότητας και διακοσμημένα από την έμπνευση της φύσης.

Οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν την πρόσωπική τους εμπειρία με σουίτες που διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι ή πισίνα. Υπάρχουν 9 διαφορετικές επιλογές δωματίων είτε με θέα στη θάλασσα είτε στην πισίνα και στον κήπο. Η Ultimate Σουίτα (1.227 τετραγωνικά πόδια) βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του θέρετρου και είναι εξοπλισμένη με ιδιωτική πισίνα, τζακούζι στον τελευταίο όροφο με 360 ° θέα στο τοπίο της Σαντορίνης. Εναλλακτικά, η σουίτα Ultra (που κυμαίνεται από 274 έως 592 τετραγωνικά πόδια) διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι και τζακούζι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγο.

Όσον αφορά, το  beach club συνδυάζει παγκόσμια πιάτα και  ζωντανή ψυχαγωγία. Εναλλακτικές επιλογές γαστρονομίες καλύπτουν το Café Nikki, ενώ το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι επίσης διαθέσιμο όλο το 24ωρο.


«Η Ελλάδα ήταν αγαπητή πάντα για εμάς και η ευκαιρία να ξεκινήσει ένα boutique θέρετρο στον παγκοσμίως γνωστό προορισμό της Σαντορίνης, είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα της αναπτυξιακής μας διαδικασίας», λέει ο Alexander Schneider, Πρόεδρος της Global Nikki Beach Ξενοδοχεία & Θέρετρα.

HOTELBRAIN«Οι ισχυροί στρατηγικοί συνεργάτες μας, ο Όμιλος HotelBrain και ο όμιλος Katikies, έχουν καθοριστική σημασία για την υλοποίηση του έργου και την τοποθέτηση μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας».

nikkiΟ Διευθύνων Σύμβουλος της Nikki Beach Hotels and Resorts , Jihad El Khoury, σχολιάζει:

«Με το άνοιγμα του Nikki Beach Resort & Spa Σαντορίνης, προωθήσαμε την επόμενη φάση ανάπτυξης, σύμφωνα με την αναπτυξιακή μας στρατηγική».

Οι αποκλειστικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν υπηρεσία λιμουζίνας και ελικοπτέρου, δωρεάν χώρο στάθμευσης, 24ωρη ρεσεψιόν και  ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Το θέρετρο είναι προσβάσιμο από ξηρά και θάλασσα, από το λιμάνι του Πειραιά.

nikkiΣημειώνεται, πως φέτος  η Nikki Beach γιορτάζει το 20ο έτος λειτουργίας της από την ίδρυση του πρώτου beach club, που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Jack Penrod και τη σύζυγό του Lucia, στο Miami Beach το 1998. Σήμερα, η Nikki Beach Global έχει εξελιχθεί σε μια διεθνή πολυεπίπεδη πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.  Η Nikki Beach Global διαθέτει γραφεία στο Μαϊάμι, τη Μαρμπέγια, τη Βαρκελώνη, τη Γενεύη και το Ντουμπάι.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *