ikos

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δύο ακόμη ξενοδοχεία για SANI – IKOS σε Κρήτη και Ρόδο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο ακόμη νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο, που θα λειτουργήσουν, την σαιζόν 2021 – 2022, θα αποκτήσει η LBRI, η μητρική εταιρία των ανεξαρτήτων εταιριών Σάνη Α.Ε. και Ikos Α.Ε., συνεχίζοντας την επέκταση του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου της, με ταχύτατους ρυθμούς, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο κύβος ερρίφθη και σε πρόσφατη επίσκεψη εκπροσώπων των μετόχων της εταιρίας στα δύο νησιά, “στοχοποιήθηκαν” δύο ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρόδο και ακόμη δύο στην Κρήτη, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει, με στόχο να αποκτηθούν, μία ξενοδοχειακή μονάδα σε κάθε νησί. Πρόκειται για ξενοδοχεία, δυναμικότητας περίπου 400 δωματίων, κοντά σε αεροδρόμιο και με ιδιόκτητη παραλία.

ksd copyright
Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης | money tourism photo
ksd photo
Ο Σταύρος Ανδρεάδης με τον γιο του / money tourism photo

Η στρατηγική της LBRI και το σχέδιο ανάπτυξης, όπως έχει καταστρωθεί από την οικογένεια Ανδρεάδη και τους εταίρους της, προβλέπει την ένταξη στην αλυσίδα μιας τουλάχιστον μονάδας κάθε χρόνο, στην κατηγορία “ultra all inclusive” με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου και στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε η επέκταση σε Κρήτη και Ρόδο για την περίοδο 2021-2022, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα επενδυτικά prοjects που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ikos
Το Ikos Dassia
Ikos Dassia και Ikos Kefalos

Ως γνωστόν φέτος τον Μάϊο ξεκίνησε την λειτουργία του το Ikos Dassia, στην Κέρκυρα, το 2019 στην Κέφαλο της Κω, θα λειτουργήσει έχοντας πλήρως ανακαινισθεί και  επεκταθεί το Ikos Kefalos*****, με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, μια επένδυση 90 εκ. Ευρώ,

club
Το 2020 θα λειτουργήσει το Ikos Kefalos

ενώ το 2020 αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του, κάτω από το brand Ikos, το Costa del Sol Princess, που εξαγοράστηκε από την Ikos International, και θα ανακαινιστεί ριζικά με την ολοκλήρωση της εφετινής σαιζόν, το ερχόμενο Φθινόπωρο, ώστε να μετατραπεί στο υπερπολυτελές Ikos Andalusia, δυναμικότητας περίπου 400 δωματίων.
Υπενθυμίζεται ότι στην Ikos International, συμμετέχουν οι ίδιοι μέτοχοι, με εξαίρεση τον Σταύρο Ανδρεάδη και η οποία θα κάνει χρήση του εμπορικού σήματος Ikos Resorts, καθώς και των υπηρεσιών sales and marketing και training της LBRI, στο πλαίσιο μιας σύμβασης franchising, που θα υπογραφεί μεταξύ των δύο εταιρειών.

IKOS
Το Ikos Dassia

ikosΗ μητρική εταιρία συμμετοχών LBRI, διοικείται από τους εξής:
– Σταύρος Α. Ανδρεάδης, πρόεδρος,
– Ανδρέας Α. Ανδρεάδης διευθύνων σύμβουλος και
– Mathieu Guillemin, διευθύνων σύμβουλος,

και μέτοχοι είναι η οικογένεια Ανδρεάδη, το αμερικανικό fund Oaktree Capital Management, η Goldman Sachs Asset Management, η Hermes GPE, κ.ά..

Mathieu-Guillemin-ikos
Ο κ. Mathieu Guillemin

Ο Mathieu Guillemin είναι εκ των κορυφαίων στελεχών του Oaktree Capital Management και τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει υπό την ευθύνη του τις ευρωπαϊκές επενδύσεις του αμερικανικού επενδυτικού fund.

Πλέον ο όμιλος διαθέτει 10 ξενοδοχειακές μονάδες, εννέα στην Ελλάδα (πέντε Sani Resort και τέσσαρα Ikos Resorts) και 1 στην Ισπανία

ksd copyright
Ο Αντώνης Αβδελάς Αντώνης Αβδελάς, Chief Sales & Marketing Officer των Sani – Ikos Resorts / money tourism photo

Η πορεία του ομίλου στηρίζεται στο εξαιρετικού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό και στην τεχνογνωσία της Σάνη ΑΕ στη δημιουργία και λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, ούτως ώστε να αναπτύξει περαιτέρω ως ανεξάρτητα brands το αναγνωρισμένο brand Sani καθώς και το πρωτοποριακό και εξελισσόμενο brand Ikos. Οι συνολικές επενδύσεις 250 εκατομμυρίων ευρώ από τον Όμιλο Sani/Ikos αποτελούν υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης και συμβολής στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, του Ελληνικού τουρισμού και στην καταπολέμηση της ανεργίας.

ikos
Το Ikos Olivia, κορυφαίο all inclusive ξενοδοχείο στον κόσμο.

 

Tagged

1 σχόλιο στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δύο ακόμη ξενοδοχεία για SANI – IKOS σε Κρήτη και Ρόδο

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *