blue lagoon ocean
Το Blue Lagoon Ocean

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο από τον όμιλο Ζαχαριά – Blue Lagoon (ΦΩΤΟ)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πριν ακόμη κλείσει η εφετινή τουριστική περίοδος, ο όμιλος Ζαχαριά, ξεκίνησε την πλήρη ανακατασκευή του παλαιού ξενοδοχείου ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, στο Ψαλίδι της Κω, με προοπτική να λειτουργήσει την επόμενη τουριστική περίοδο, ανοίγοντας τις πύλες του την 1η Μαϊου 2019.

Το ξενοδοχείο, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της Κω, δίπλα σε ξενοδοχειακές μονάδες των ομίλων ΜΗΤΣΗ, GRECOTEL και Κυπριώτη, θα λειτουργήσει ως adults only all inclusive και θα διαθέτει 201 δωμάτια, με την πολυτέλεια και τις υψηλές υπηρεσίες του ομίλου Blue Lagoon.

Το νέο 4στερο + ξενοδοχείο του ομίλου θα λανσαριστεί στην αγορά με το όνομα Blue Lagoon Ocean και θα απευθύνεται σε όλες τις γνωστές αγορές.

ksd photo
Μαρία Τριανταφυλλοπούλου, Βατούλα Ζαχαριά, Νίκος Ζαχαριάς, Γιάννης Χατζηλαζάρου, Ντίνα Σβύνου και Φραντζής Αργυρόπουλος /money tourism copyright

blue lagoon palace tui sensimarΥπενθυμίζεται ότι o Όμιλος Blue Lagoon, ένας εξελισσόμενος και από τους κορυφαίους ομίλους στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας, λειτουργεί 6 ξενοδοχειακές μονάδες. Τέσσερις από αυτές βρίσκονται στο πανέμορφο νησί της Κω και δύο στη μαγευτική Χαλκιδική. Στον Όμιλο Blue Lagoon μπορεί κανείς να βρει υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία και θερέτρα, σε κάποιες από τις πιο εξαίρετες τοποθεσίες της Ελλάδας.

blue lagoon palace tui sensimarΦέτος λειτούργησε δύο νέα ξενοδοχεία, το TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace, στη Χαλκιδική και το Blue Lagoon City Hotel στην πόλη της Κω.

To TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace είναι ένα ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 92 δωμάτια και σουίτες, κτισμένο στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής.

ksd photo
Ο Group Operations Manager του Ομίλου Στέργος Αλαβάνος / money tourism copyright

Όλες οι εγκαταστάσεις απευθύνονται αποκλειστικά σε ζευγάρια προσφέροντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό για δύο, το οποίο περιβάλλεται από την καθηλωτική ομορφιά του φυσικού τοπίου. ksd photo Ο Group Operations Manager του Ομίλου Στέργος Αλαβάνος / ksd photo Το Blue Lagoon Palace έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις των επισκεπτών του για ποιότητα, παρέχοντας όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.

Ο εμπορικός διευθυντής του ομίλου κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος

To Blue Lagoon City Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Group που λειτουργεί όλο το χρόνο. Αποτελείται από 133 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες στην καρδιά της Κω και σε απόσταση μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και την κεντρική αγορά.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο με πλούσιο μπουφέ πρωινού και a la carte βραδινό, ένα κοκτέιλ μπαρ και ένα σνακ μπαρ. Οι υπηρεσίες Spa προσφέρουν ένα γαλήνιο περιβάλλον, ιδανικό για αναζωογόνηση και ικανοποίηση όλων των αισθήσεων. Εκτός από το Spa το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 30 ατόμων.
Το Blue Lagoon City Hotel, ενδείκνυται τόσο για ζευγάρια, όσο και για επαγγελματικά, εταιρικά και ομαδικά ταξίδια, προσφέροντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Φωτορεαλιστικές “φωτογραφίες”

Το Money-tourism.gr, εξασφάλισε κάποιες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του νέου ξενοδοχείου, που είναι οι ακόλουθες:

blue lagoon ocean blue lagoon ocean blue lagoon ocean

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *