archipelagos

Condé Nast Traveler : To Archipelagos Luxury Hotel Mykonos ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Βραβευμένο ως ένα από τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, 9o καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και 1ο στην κατη γορία Top Hotel σε Ελλάδα και Τουρκία, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler, το ξενοδοχείο Archipelagos Luxury Hotel Mykonos, μέλος των Small Luxury Hotels of the Wοrld και μέλος της HotelBrain Group, αναβιώνει την ουσία της Ελληνικής φιλοξενίας, που είναι απλή και εμπνέει «σπιτική ζεστασιά».

Η προσήλωση στις αρχές της αυθεντικότητας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης που το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει σταθερά, έφεραν αυτές τις διακρίσεις για 4η συνεχόμενη χρονιά.

archipelagosΤο κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, ζήτησε και φέτος από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και να επιλέξουν τα καλύτερα για την απονομή των Reader’s Choice Awards.
Με ρεκόρ συμμετοχής, ξεπερνώντας κάθε άλλη χρονιά, περισσότεροι από 600.000 αναγνώστες του Condé Nast Traveler σε ολόκληρο τον πλανήτη ψήφισαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και τα αξιολόγησαν σύμφωνα με τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες δίνοντας μια πλήρη εικόνα του πού και πώς ταξιδεύουμε σήμερα.

Τα Readers ‘Choice Awards είναι η διαχρονικότερη και πιο αναγνωρισμένη καταξίωση στην ταξιδιωτική βιομηχανία και είναι κοινώς γνωστά ως ” the best of the best of travel”.

“Archipelagos Hotel, Καλώς ήλθατε στην ήρεμη πλευρά της πολυτέλειας”

To ξενοδοχείο Archipelagos Luxury Hotel Mykonos, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του Archipelagos Mykonos.

archipelagosΜια εικοσαετία πίστης στο όραμα να προσφέρει την εμπειρία της αληθινής Κυκλαδίτικης φιλοξενίας, ακριβώς όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα ήθη και τα έθιμα του νησιού, την τοπική αισθητική και αρχιτεκτονική, την φιλοσοφία της γαστρονομίας, τις αξίες της οικογένειας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης.

“Είναι μεγάλη μας τιμή να βραβευόμαστε για 4η συνεχόμενη χρονιά στα Condé Nast Reader’s Choice Awards.  Η επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας από τους επισκέπτες μας που αναζητούν να ζήσουν στην ήσυχη πλευρά της πολυτέλειας, μας δίνει έμπνευση και χαρά για να συνεχίσουμε”, δήλωσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Τόνια Παναγοπούλου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *