steve

Δύο νέους προορισμούς στην Ελλάδα προσθέτει η Jet2 για το Καλοκαίρι του 2020

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο νέοι ελληνικοί προορισμοί, προστίθενται από την Jet2 και την Jet2holidays για το επόμενο καλοκαίρι, στο πρόγραμμά τους, καθώς όμιλος συμπληρώνει τα κενά που άφησε η κατάρρευση της Thomas Cook.

Το νησί της Λέσβου και η Καλαμάτα, η πύλη προς την Πελοπόννησο, θα εξυπηρετούνται από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Στάνστεντ.

Οι τελευταίες προσθήκες σημαίνουν ότι η Jet2 θα εξυπηρετεί 12 προορισμούς στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020, μετά την προσθήκη της Σκιάθου και της Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα για τη Λέσβο, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της χώρας, περιλαμβάνει τα θέρετρα της Ανάξου, του Μόλυβου, της Πέτρας και της Σκάλας Καλλονής, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από το Μάντσεστερ και μία από το Στάνστεντ.

Η Καλαμάτα προσφέρει θέρετρα όπως η Στούπα, ο Άγιος Νικόλαος, η Σκαφιδιά, η Καλαμάτα και η Κυλλήνη με την ίδια συχνότητα και από τα δύο αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Λέσβος θα εξυπηρετηθεί από τις 2 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου και η Καλαμάτα από τις 3 Μαΐου έως την 1η Νοεμβρίου.

Οι ναύλοι από τα δύο αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινούν από £ 85 στην Καλαμάτα και £ 90 στη Μυτιλήνη.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε: “Η προσθήκη πτήσεων και διακοπών στη Λέσβο και την Πελοπόννησο είναι ακόμα μια φανταστική είδηση ​​για τους παραθεριστές και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Υπήρξε τεράστια ζήτηση για αυτούς τους δύο  προορισμούς από το Μάντσεστερ και το αεροδρόμιο του Λονδίνου Stansted και είμαστε βέβαιοι ότι οι βραβευμένες πτήσεις και οι διακοπές μας θα είναι εξαιρετικά δημοφιλείς για τους παραθεριστές και στους δύο προορισμούς. Το πρόγραμμα του καλοκαιριού μας συνεχίζει να αναπτύσσεται και με 12 ελληνικούς προορισμούς προς πώληση, προσφέρουμε στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές διακοπών και ευελιξία από ποτέ».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *