LINDOS GRAND

Μπήκαμε στο μοναδικό LINDOS GRAND RESORT & SPA!!!|ΦΩΤΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με ένα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο, το LINDOS GRAND RESORT & SPA,  που ενσωματώνει πλήθος τεχνολογικών και άλλων καινοτομιών, σε μια επένδυση που θα αγγίξει τα 30 εκατ. €, τα LINDOS HOTELS και ο Κώστας Μηνέττος, ανεβάζουν τον πήχυ της φιλοξενίας, στην πανέμορφη Λίνδο.

Ο Κων/νος Μηνέττος|money tourism photo

Το νέο adults only ξενοδοχείο, που θα ανοίξει τις πύλες του την 1η Ιουνίου και θα λειτουργήσει για το 2019 για 160 ημέρες, με 200 δωμάτια και σουίτες, έχει minimal αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, δίνει έμφαση στην απρόσκοπτη θέα με “εξωστρεφή δωμάτια” και θα προσφέρει tailor made εμπειρίες, με μοναδική προσφορά υπηρεσιών, για κάθε φιλοξενούμενο.

Καινοτομίες δωματίου

Τα δωμάτια ενσωματώνουν πλήθος καινοτομιών, όπως:

  • lindos hotelsΟι πισίνες “αγκαλιάζουν” τα δωμάτια σε σχήμα Γ. Το 70% των δωματίων έχουν θέα θάλασσα με ιδιωτικές πισίνες, ενώ το 90% των δωματίων έχουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα
  • οι πισίνες είναι infinity pool, με την κατάληξή τους να είναι στην ίδια ευθεία με τον  ορίζοντα και τη θάλασσα
  • υψηλή τεχνολογία. Σε κάθε δωμάτιο καταλήγουν δύο καλώδια οπτικών ινών, εξασφαλίζοντας πλήρη συνδεσιμότητα με τη ρεσεψιόν για διαχείριση bms, ενέργειας, γρήγορες ταχύτητες internet, κ.ο.κ.. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο δωμάτιο θα μπορεί να γίνεται χωρίς κλειδί.
Το ξενοδοχείο

lindos grandΤο ξενοδοχείο έχει ενσωματώσει περιβαλλοντική φιλοσοφία με πρωτοπόρες τεχνολογίες εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, μέσω του βιοκλιματικού σχεδιασμού από το αρχιτεκτονικό γραφείο ΜΕΛΕΝΟΣ. Θα είναι adults only, με φιλοσοφία απόλυτης ιδιωτικότητας και 5 αστερων plus υπηρεσίες και δραστηριότητες. Υπογραμμίζεται ότι το νέο ξενοδοχείο θα έχει experience manager, ο οποίος θα διαμορφωνει tailor made  διακοπές για κάθε πελάτη εντός και εκτός ξενοδοχείου.

LINDOS GRAND
Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Αλ. Λέτσιος

lindos grandΜεταξύ των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών, θα περιλαμβάνονται περιπατητικές διαδρομές με οδηγό, καταδύσεις στην Λίνδο, εκδρομές με catamaran, ψάρεμα (αλιευτικός τουρισμός), μαθήματα ζωγραφικής και υψηλό επίπεδο γαστρονομίας από τον βραβευμένο σεφ Σταύρο Μανουσάκη, με εστιατόρια fine dining, gourmet, asian, ιδιωτικό κελάρι κρασιών με sommelier και χώρο private dining στο κελλάρι μέχρι και για 12 άτομα, vip meetings, cigar & whiskey room με παλαιωμένα ποτά, υγραντήρες, πούρα, κ.λπ., κ.λπ..

Το ξενοδοχείο με μια ματιά

Hotel Name: Lindos Grand Resort & Spa
Destination: Rhodes, Greece, Airport: RHO
Hotel Group: Lindos Hotels
Official Category: 5 Star
Type: Adults-only Spa Resort
Location: Vlicha / Lindos / Rhodes / Greece
Build: Brand New Hotel – Opening 01/06/2019
Number of Rooms: 200
Bed Capacity: 400 beds
Area: 40.000 m2
lindos

Φωτογραφίες

Απολαύστε φωτογραφίες του νέου αποκτήματος των Lindos Hotels

LINDOS GRAND LINDOS GRAND LINDOS GRAND LINDOS GRAND LINDOS GRAND LINDOS GRAND LINDOS GRAND LINDOS GRAND LINDOS GRAND HOTEL & SPA LINDOS GRAND HOTEL & SPA LINDOS GRAND HOTEL & SPA https://money-tourism.gr/mpikame-monadiko-lindos-grand-hotel-amp-spa-foto/ indos-grand-hotel- indos-grand-hotel- indos-grand-hotel- indos-grand-hotel- indos-grand-hotel- indos-grand-hotel- indos-grand-hotel- indos-grand-hotel-

 

 

 

Tagged

1 σχόλιο στο “Μπήκαμε στο μοναδικό LINDOS GRAND RESORT & SPA!!!|ΦΩΤΟ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *