atlantica-sensatori

Μπήκαμε στο νέο TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes (ΦΩΤΟ)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Άνοιξε τις πύλες του το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes, του ομίλου ATLANTICA, στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου, και εξασφαλίσαμε πλήθος φωτογραφιών, για να θαυμάσετε το νέο στολίδι του ελληνικού Τουρισμού.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Γεννάδι, στη νότια Ρόδο, με τα 304 δωμάτια και σουίτες του,  να συνδυάζουν άνεση με μοντέρνα αρχιτεκτονική. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, δωμάτια με μπάνιο και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στις πισίνες, την παραλία ή τους κήπους.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει 14 διαφορετικούς χώρους εστίασης που προσφέρουν διαφορετικές γευστικές εμπειρίες στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Υπενθυμίζεται ότι η Atlantica Hotels & Resorts, έχει στο δυναμικό της συνολικά 47 ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο, ενώ είναι η μοναδική κυπριακή εταιρεία φιλοξενίας που είναι μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο TUI Group.

Απολαύστε το νέο TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes

atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori atlantica-sensatori

 

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *