kastellorizo

Πλήρης ανακαίνιση στο εστιατόριο «Όμικρον» Κηφισιάς, του Ομίλου Καστελόριζο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε πλήρη ανακαίνιση του Όμικρον της Κηφισιάς προχώρησε προσφάτως ο Όμιλος Καστελόριζο. Μετά την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος προέκυψαν το Όμικρον Fine Dining και το Όμικρον Μεζέ, που είναι και το πιο φρέσκο δημιούργημα του ομίλου, προσφέροντας πρωτοποριακές γεύσεις και υψηλή αισθητική στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων.

Ο Όμιλος Καστελόριζο, αποτελεί μια πρότυπη επιχειρηματική μονάδα στον κλάδο της εστίασης, η οποία λειτουργεί από το 1981. Ξεκίνησε από τους αδελφούς Σταύρου ως μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση και τέτοια παραμένει ως σήμερα. Η οικογένεια Σταύρου επανεπενδύει κάθε χρόνο τα κέρδη της επιχείρησης δημιουργώντας έτσι ασφαλείς συνθήκες για τη διατήρηση της αναπτυξιακής τροχιάς του Ομίλου.

kastellorizoΗ αρχή έγινε με το Καστελόριζο της Καλλιθέας, το οποίο επί πολλά χρόνια «μυεί» το κοινό του στο καλό ψάρι. Επανεπενδύοντας συνεχώς τα κέρδη της, η μικρή οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσεται αποτελώντας σήμερα έναν Όμιλο χώρων εστίασης, με την επόμενη γενιά να έχει ήδη αναλάβει δράση.  Σήμερα κάτω από την ομπρέλα του λειτουργούν μερικά από τα καλύτερα – 10 τον αριθμό – εστιατόρια της Αθήνας:

  • Καστελόριζο Κηφισιάς και Βάρκιζας, για φρέσκο ψάρι και θαλασσινές γεύσεις.
  • Ορίζοντες στον Λόφο Λυκαβηττού και Όμικρον Fine Dining στη Νέα Ερυθραία με ελληνική – μεσογειακή κουζίνα.
  • K. Grill Καλλιθέας και Βούλας, που τιμούν τη γνήσια ελληνική παράδοση στο κρέας.
  • Ramino στη Γλυφάδα για καλό ιταλικό φαγητό.
  • Mezze Γλυφάδας, με ειδίκευση στους μεζέδες… της θάλασσας και της στεριάς.
  • Ρακί Μεζέ στις Τζιτζιφιές, με ψαρομεζέδες και θαλασσινά.
  • Όμικρον Μεζέ στην Κηφισιά για… ψαγμένους μεζέδες.

Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία, ο Όμιλος το 2017 κατέγραψε κύκλο εργασιών 10,66 εκατ. ευρώ και το εννεάμηνο τρέχοντος έτους 7,72 εκατ. ευρώ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *