tours

Το Carolina Mare και το Zorbas Village αναβαθμίζουν την ποιότητά τους!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι δύο ξενοδειακές “παρουσίες” της Alltours στην Κρήτη εκσυχρονίστηκαν ακόμη περισσότερο και έτσι οι επισκέπτες στα Carolina Mare και Zorbas Village απολαμβάνουν νέες παροχές.

Οι αναβαθμίσεις

Το Carolina Mare εντυπωσιάζει με την όμορφη του τοποθεσία στη βόρεια ακτή της Κρήτης. Το σχεδόν 30.000 τετραγωνικών μέτρων θέρετρο βρίσκεται στην καλύτερη παραλία των Μαλίων με θέα στη θάλασσα. Τα καλαίσθητα και μοντέρνα δωμάτια – με μπαλκόνι ή βεράντα και με θέα στη θάλασσα – προσφέρουν στους επισκέπτες μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και όλες τις ανέσεις ενός άνετου ξενοδοχείου 4 αστέρων.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο νέο σπα με σάουνα και στην όμορφη εξωτερική βεράντα. Αθλητικές εγκαταστάσεις περιμένουν τους δραστήριους επισκέπτες.

Επίσης, το Zorbas Village  διαθέτει πατώματα και τοίχους, που είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας κρητική πέτρα και διακοσμημένα με κομψά νέα έπιπλα, που δίνουν στο ξενοδοχείο μια πολύ ιδιαίτερη μεσογειακή εμφάνιση.

Ανάμεσα στα άλλα δημιουργήθηκε μια όμορφη πισίνα από φυσική πέτρα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ στη σκιά ενός αιωνόβιου ελαιόδεντρου. Τέλος, από εδώ δεν απέχουν πολύ τα άλλα μπαρ, ταβέρνες και καταστήματα ή και το γραφικό λιμάνι της γειτονικής Χερσονήσου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *