BOMO

Αυτό είναι το “νέο” BOMO PALACE HOTEL, στην Γλυφάδα (ΦΩΤΟ)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πλήρως ανακαινισμένο, λειτουργεί το Bomo Palace Hotel, του ομίλου Μουζενίδη, που βρίσκεται στο θαλάσσιο μέτωπο της Γλυφάδας και αναδεικνύεται σε hot προορισμό για το παραλιακό μέτωπο της πρωτεύσουσας.

Μάλιστα, το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό Κόλπο, από το οποίο “αγγίζεις” την Αίγινα, είναι κυριολεκτικά “πάνω” στη θάλασσα, ενώ διαθέτει και πισίνα. Περιλαμβάνει ακόμη εστιατόριο και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, τόσο από την στάση του τραμ, όσο και από τη στάση του λεωφορείου, που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο.

Τα μοντέρνα δωμάτια του Bomo Palace Hotel, που άνοιξε το Μάρτιο του 2018 ύστερα από ολική ανακαίνιση, διαθέτουν διακριτικό φωτισμό, απαλά χρώματα και παρκέ δάπεδο. Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το μοντέρνο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους ή μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον Σαρωνικό Κόλπο ή στη γύρω περιοχή.

Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στην τραπεζαρία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν a la carte μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε μπουφέ στο Inn Restaurant, δίπλα στην πισίνα. Στο μοντέρνο σκηνικό του μπαρ Enigma στον τελευταίο όροφο μπορείτε να απολαύσετε ποτά, κοκτέιλ και επιλεγμένα πιάτα. Το Bomo Palace Hotel διαθέτει υπηρεσία δωματίου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και τουριστικό γραφείο, που φροντίζει για την έκδοση εισιτηρίων και την οργάνωση εκδρομών.

Η αριστοκρατική συνοικία της Γλυφάδας στην Αθήνα διαθέτει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό, αγορές και διασκέδαση.

Υπενθυμίζεται ότι δίπλα στο Bomo Palace Hotel υπάρχει το γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, ενώ παρέχεται δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.

BOMO BOMO BOMO BOMO BOMO BOMO BOMO

BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTEL BOMO PALACE HOTELbomo breakfast

Tagged

1 σχόλιο στο “Αυτό είναι το “νέο” BOMO PALACE HOTEL, στην Γλυφάδα (ΦΩΤΟ)

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *