Άποψη του Sitia Beach City Resort & Spa

Το Sitia Beach City Resort & Spa πιστοποιήθηκε, για 5η χρονιά, με το «We do local»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το ξενοδοχείο Sitia Beach City Resort & Spa, στη Σητεία Κρήτης, πέρασε επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης, με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Προτύπου «We do local».

Κατόπιν της επιθεώρησης, που πραγματοποιήθηκε από τον Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει 820/1000 βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειες που πράττει για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας στους πελάτες του, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, αλλά και τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Το «We do local» είναι ένα εγχείρημα, το οποίο δημιουργήθηκε από την Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ, με δεκαεπτά επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας όλης της Κρήτης και της Χαλκιδικής, και σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce. Στόχο έχει την επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας.

Oι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση τη φιλοσοφία του «We do local», πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για τη στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται, προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω του ενιαίου σήματος το «We do local», λαμβάνοντας έτσι στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.

Το Sitia Beach City Resort & Spa είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στην περιοχή της Σητείας και είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο. Είναι μέλος του ομίλου Cyan group of hotels, ο οποίος ιδρύθηκε το 1977, κάτω από την “ομπρέλα” του έχει τρία ξενοδοχεία και απασχολεί πάνω από 350 υπαλλήλους.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου, τα οποία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και τη Σητεία, είναι το Apollonia Beach Resort & Spa, 5 αστέρων και δυναμικότητας 336 δωματίων, το Santa Maria Beach, 4 αστέρων, με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa, 5 αστέρων, με 161 δωμάτια.

Tagged

1 σχόλιο στο “Το Sitia Beach City Resort & Spa πιστοποιήθηκε, για 5η χρονιά, με το «We do local»

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *