Νέοι υποψήφιοι με τον Βασίλη Νανόπουλο

2963

Κυριακή Γκέκα Υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο 
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Υποψήφια με την Συμμαχία Πολιτών και το Βασίλη Νανόπουλο είναι στις εκλογές του Μαίου η Κυριακή Γκέκα από το Σολομό Κορινθίας. Η Κυριακή είναι ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο της εστίασης, με γνώσεις Αγγλικής γλώσσας και Υπολογιστών. Την χαρακτηρίζουν η συνέπεια, η ομαδικότητα, η ανάληψη πρωτοβουλιών και η επικοινωνιακή της ικανότητα.
Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Βασιλική Παπαλεονάρδου  υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο.
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Υποψήφια με την Συμμαχία Πολιτών και το Βασίλη Νανόπουλο είναι στις εκλογές του Μαΐου η Βασιλική Παπαλεονάρδου της γνωστής οικογένειας Παπαλεονάρδου. Με την συμμετοχή της στις εκλογές επιδιώκει να προσφέρει στην βελτίωση της καθημερινότητας ,στο νοικοκύρεμα που χρειάζεται ο δήμος Κορινθίων και στην αναβάθμιση της αισθητικής του. Όραμά της η αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων.

Κατερίνα Παπαδοπούλου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο. Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους!

Λογίστρια Πρώην τραπεζικό στέλεχος με πορεία 24 ετών Οικονομολόγος απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) Μητέρα 3 παιδιών Στη ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι ως άνθρωπος, μητέρα και εργαζόμενη στον ιδιωτικό χώρο. Αποφάσισα να ασχοληθώ και με το ελεύθερο επάγγελμα έχοντας ανοίξει πρόσφατα Λογιστικό Γραφείο. Έμαθα ότι τίποτα δεν κατακτάται χωρίς υπομονή επιμονή και δουλειά. Αυτά τα 3 χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την όρεξη για το καλύτερο με ώθησαν στον να συμμετάσχω και εγώ στην προσπάθεια- κάλεσμα του ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για ένα καλύτερο Δήμο Κορινθίων . Θα προσπαθήσω και εγώ από όπου μπορώ να συνδράμω το έργο αυτό με όλες μου τις δυνάμεις . Το Δημοτικό Διαμέρισμα ΑΣΣΟΥ – ΛΕΧΑΙΟΥ στο οποίο κατοικώ από τότε που γεννήθηκα χρειάζεται αναβάθμιση, στήριξη και προβολή σε όλους τους τομείς κοινωνικούς , πολιτιστικούς ,οικονομικούς και τουριστικούς. Με ομαδική δουλειά, μεράκι και τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ όλων των ΠΟΛΙΤΩΝ θα το ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!!!!!

Κάτια Μωραϊτη υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο. Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους!

Η Κάτια Μωραϊτη, είναι μουσικός ζει και εργάζεται στην Κόρινθο.
Η αγάπη για τη πόλη της είναι το κίνητρο της για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων με Δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο τον οποίο εμπιστεύτηκε!
Θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της μαζί με την Συμμαχία Πολιτών για το καλύτερο αύριο του Δήμου!

Γιάννης Σακελαριάδης υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα Δήμο για όλους

Ο Γιάννης Σακελαριάδης είναι ειδικευμένος στην ”ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ’. Εργάζεται ως και σήμερα στο αντικείμενο του ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ, μιλάει αγγλικά και είναι παντρεμένος. Υποψηφιότητα στα κοινά θέτει για πρώτη φορά επιλέγοντας τον Βασίλη Νανόπουλο και τη Συμμαχία Πολιτών προκειμένου να επέλθει η αλλαγή στο Δήμο, να δοθεί προοπτική και να επέλθει ανάπτυξη σε κάθε τομέα.

Φωτεινή Γαλάνη υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο 
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα Δήμο για όλους.

Γεννήθηκα στο Χιλιομόδι το 1970, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Είμαι τελειόφοιτος του Γενικού Λυκείου Χιλιομοδίου, παντρεμένη με τον Δημήτριο Παπαχρήστοελεύθερο επαγγελματίακαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Επαγγελματικά ήμουν μόνιμοςδημόσιος υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού, του κλάδου φύλαξης πληροφόρησης στο αρχαιολογικό μουσείο Αρχαίας Κορίνθου. Στα είκοσι τρία χρόνια υπηρεσίας υπήρξα αναπληρώτρια αρχιφύλακας, συνετέλεσα ενεργό μέλος στην σύσταση της ΛΖ’ ΕΠΚΑ το 2004 με διοικητικές κι λογιστικές αρμοδιότητες τις οποίες διατήρησα με επιτυχία μέχρι το 2013 που συνταξιοδοτήθηκα . Επίσης έλαβα μέρος στην φύλαξη των ανασκαφώνγια την εύρεση αρχαιολογικών ευρημάτων της Αρχαίας Τενέας. Έχω επιμορφωθεί με σεμινάρια ‘Διοικητικής Εκπαίδευσης’, ‘Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών’ και ‘Πολιτισμός και ΜΜΕ’. Επιπλέον είμαι κάτοχος του πτυχίου Η/Υ ΙC3 και του πιστοποιητικού πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού.

Στο Δήμο μας είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Βασίλη Νανοπούλου για να αγωνιστούμε με ήθος, ακεραιότητα και δυναμισμό επιδιώκοντας να οδηγήσουμε τον Δήμο Κορινθίων σε μια πορεία ανάπτυξης κι δημιουργίας.

Γεωργία Αντωνοπούλου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο. Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων -Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους

Η Γεωργία Αντωνοπούλου είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος και Οικολογίας MSc, Περιβαλλοντολόγος Π.Ε με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Περιβαλλοντική και Οικολογική Μηχανική με πτυχιακή στην Νιτρορύπανση των υπόγειων υδάτων της Βόρειας παραλιακής ζώνης της Κορινθίας.

Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων περιβαλλοντικών μαθημάτων και περιβαλλοντικού γραμματισμού, σήμερα την συναντούμε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Άσσου Λεχαίου, έχει εργαστεί ωστόσο ως Περιβαλλοντολόγος στο Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε Κορινθίας, στο τμήμα Περιβάλλοντος Χωροταξ΄λιας , Πολεοδομίαςε και Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Κορινθίας, στην Technical University of Denmark (DTU), DTU Environment, Department of Environmental Engineering ως ερευνήτρια , στην Ελληνική Στατιστική Εταιρία ως απογραφέας , στην Κατασκήνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ως Ομαδάρχισσα και Κοινοτάρχισσα καθώς και στον Φροντιστηριακό οργανισμό «ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» στην Κόρινθο στην επαγγελματική κατάρτιση ανέργων.

Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά , με πιστοποίηση και δεξιότητες στους υπολογιστές, με δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε συνέδρια, με συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση.

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνει παρούσα και είναι υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο και τη Συμμαχία Πολιτών.

 Βασίλης Μπαλάφας υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα Δήμο για όλους

Ο Βασίλης Μπαλάφας είναι Τεχνολόγος Πληροφορικής & Δικτύων και Διεθνολόγος/Πολιτικός Επιστήμων. Γεννήθηκε και ζει στην Κόρινθο, γιος του Πολιτικού Μηχανικού Αριστείδη Μπαλάφα και της Καθηγήτριας Γαλλικών Κίττυς Μπαλάφα, είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης. Σπούδασε Τηλεπληροφορική και Διοίκηση στο ΑΤΕΙ Ηπείρου. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Επικοινωνίες Δεδομένων (MSc in Data Communications – U of Kingston) και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές, στην κατεύθυνση της Διακυβέρνησης (MA in International Relations and Policies – Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Κορίνθου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με υποτροφία υψηλής ακαδημαϊκής επίδοσης).

Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση (MA in Local and Regional Government and Development) από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης σε σύμπραξη με 4 Πανεπιστήμια της χώρας (Πελοποννήσου, Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιου Πειραιώς). Από το Μάρτιο του 2016 είναι υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με κύριο ερευνητικό ενδιαφέρον για το ρόλο της Ενέργειας στη Διεθνή Πολιτική. Τον Ιούνιο του 2015 εκδόθηκε από τις εκδόσεις «Ινφογνώμων» το βιβλίο του με τίτλο «Ο Αγωγός Burgas-Αλεξανδρούπολη στη Διεθνή Πολιτική». Πρόσφατα εκδόθηκαν 2 νέα βιβλία, ένα στη Νέα Υόρκη με θέμα την Ενεργειακή Ασφάλεια και ένα στην Αθήνα με θέμα την οργανωσιακή αλλαγή στο Δημόσιο Τομέα, στα οποία συμμετέχει με 2 δικά του κεφάλαια.

Είναι μεταπτυχιακός ερευνητής στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας και Διακυβέρνησης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μέλος της ΕΠΥ (Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών), του ΕΟΠΕ (Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων) και του GPSG (Greek Politics Specialist Group of the UK’s Political Studies Association –PSA). Μελέτες και επιστημονικά άρθρα του έχουν παρουσιαστεί και δημοσιευτεί σε συνέδρια και περιοδικά της Ελλάδος και του εξωτερικού. Μιλά άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων του ΕΚεΠις, επιπέδου Β’, και κάνει μαθήματα σχετικά με τα γνωστικά του αντικείμενα. Εργάζεται στο Τμήμα Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Motor Oil Hellas, στον Ο.Τ.Ε. και αλλού.

Η ενασχόλησή του με τα δημόσια πράγματα ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια με διακρίσεις όπως η συμμετοχή του στη διοργάνωση «Euroscola» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που απευθυνόταν σε μαθητές με άριστη επίδοση στο μάθημα της Έκθεση σχετικά με ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη δράση και διετέλεσε επί 3 θητείες Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών του Τμήματος στο οποίο φοίτησε. Με την επιστροφή του στην Κόρινθο ανέπτυξε έντονη δράση στα κοινά, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα και είναι γνωστή μέσα από πλούσια αρθρογραφία και πλήθος δημοσίων παρεμβάσεων. Παρεμβάσεις, άρθρα, θέσεις και συνεντεύξεις του είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Διατηρεί την ιστοσελίδα balafas.gr και διατηρεί προφίλ και σελίδες στα κυριότερα ηλεκτρονικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχεδόν από την αρχή εμφάνισής τους, όπου επίσης μπορεί να βρει κανείς πολλά στοιχεία από τις δράσεις και τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Η συνεργασία του με το Βασίλη Νανόπουλο είναι μακρά και πλούσια από τα πρώτα χρόνια της Προεδρίας του στο Επιμελητήριο Κορινθίας, σε εθελοντική βάση με κύριο άξονα την πανελλαδική Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ». Πέρα από την διαπροσωπική σχέση που αναπτύχθηκε, ο Βασίλης υπήρξε και από τους πρώτους που πίστεψαν στο όραμα του Βασίλη Νανόπουλου για το Δήμο Κορινθίων και τις δυνατότητές του για να δημιουργήσει έναν καλύτερο δήμο για όλους. Όπως το 2014, έτσι και αυτή τη φορά είναι σταθερά στο πλευρό του για να ευοδωθεί ο μεγάλος στόχος, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε επιτέλους όσα μας αξίζουν στο Δήμο Κορινθίων.

Τάσος Ταγαράς Υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο
Για την Αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα Δήμο για όλους!

Ο Τάσος Ταγαράς γεννήθηκε το 1956 στον Άγιο Βασίλειο όπου κατοικεί και σήμερα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται εδώ και 40 χρόνια με την παιδεία αλλά και με την καλλιέργεια της γης τα τελευταία 25 χρόνια. Στη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ασχολήθηκε ενεργά και δραστήρια με ομίλους, συλλόγους και φορείς πολιτισμικού, φιλανθρωπικού και εθελοντικού περιεχομένου. Απόφοιτος της Σχολής Κατηχητών της Εκκλησίας της Ελλάδος και Στέλεχος Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στη συνέχεια, μέλος του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου, της Επιτροπής Αιμοδοσίας, του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νεμείων Αγώνων καθώς και άλλων επιτροπών και συλλόγων με ενεργό ανάμειξη στην Παιδεία, τον πολιτισμό, και την κοινωνική και εθελοντική προσφορά. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Δήμα με σπουδές στην Φαρμακευτική, τη Βιολογία και την Αγγλική γλώσσα στις ΗΠΑ και ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Παιδείας στον Άγιο Βασίλειο. Έχουν δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Δήμητρα.

Γιώργος Γεώργαρης (Κοντούλης) υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα Δήμο για όλους

Την απόφαση να μετάσχει στα κοινά του Δήμου Κορινθίων για πρώτη φορά έλαβε ο Γιώργος Γεώργαρης (Κοντούλης» βλέποντας στην «Συμμαχία Πολιτών» και τον επικεφαλής της Βασίλη Νανόπουλο όλα όσα ο ίδιος σκέφτεται, οραματίζεται και επιθυμεί για τον τόπο του! Με την υποψηφιότητά του προσυπογράφει το όραμα του Βασίλη Νανόπουλου για αλλαγή στο Δήμο, διαθέτοντας εαυτόν και δυνάμεις στην υπηρεσία ενός σχεδιασμού που θα αναβαθμίσει σε κάθε επίπεδο το Δήμο Κορινθίων και θα του δώσει την αναπτυξιακή θέση που πραγματικά του αξίζει! Ο Γιώργος Γεώργαρης (Κοντούλης) έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη 20ετή πορεία στην Αγροτική Ασφαλιστική γνωρίζει καλά πως κάθε καλό αποτέλεσμα είναι συνέπεια δουλειάς, οργάνωσης και σχεδίου. Σήμερα δε, εργάζεται ως Ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο Γιώργος Γεώργαρης (Κοντούλης) είναι παντρεμένος με 2 κόρες την Κατερίνα και την Ελένη, που σπουδάζουν στην Ιατρική.

Γιώργος Μάρας υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Το μεράκι του για τα κοινά και η βαθιά ανάγκη του να είναι χρήσιμος στον συνάνθρωπο τον ωθούν να είναι υποψήφιος για ακόμα μια φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Γιώργος Μάρας, γνωστός στην Κορινθιακή κοινωνία από την ΜΑΡΑΣ – ΜΠΟΖΙΚΗΣ είναι υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο, τον άνθρωπο στον οποίον είδε κοινό όραμα, σχέδιο και φυσικά ικανότητα υλοποίησης. 
Με ειδικότητα στις μηχανές και τα συστήματα αυτοκινήτου , με πτυχίο στις ηλεκτρολογικές εργασίες αλλά και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Τεχνίτη Αυτοκινήτων – Μοτοσυκλετών και Μοτοποδηλάτων ειδικότητας μηχανοτεχνίτη, με συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση μέσω της παρακολούθησης σεμιναρίων, ο Γιώργος Μάρας καταγράφει μακρά εργασιακή εμπειρία. Από το 1991 μέχρι το 2008 σε συνεργείο αυτοκινήτων ως μηχανικός, από το 2008 μέχρι το 2014 στο αντικείμενο του στην «ΜΑΡΑΣ – ΜΠΟΖΙΚΗΣ. Από το 2015 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΕΚΑΝ.
Έχει λάβει σειρά επαίνων και διακρίσεων όπως το Βραβείο για την συμμετοχή και την κατασκευή εκπαιδευτικού Τριθέσιου – Τρίκυκλου Επιβατηγού Αυτοκινήτου στο πρόγραμμα ΔΑΙΔΑΛΟΣ, Το Βραβείο Του Ιδρύματος Νίκου Θεοδώρου για την πρόοδό του καθώς επίσης και το βραβείο μετ’ επαίνου της Ένωσης Κορινθίων.
Είναι ενεργό μέλος της Τοπικής ΔΗΜΤΟ Κορίνθου και Υπεύθυνος εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. 
Ο Γιώργος Μάρας είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Ζούρου και έχει έναν γιο τεσσάρων χρόνων!

Ελένη Μαντά υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Μια ακόμα «σιδηρά» κυρία στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση! Η Ελένη Μαντά είναι αριστούχος της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας για 17 συναπτά έτη, σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών 16 και 18 ετών! Στην αρχή του επαγγελματικού της βίου εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σαν λογίστρια και οικονομική προγραμματίστρια. Ακολούθησαν θέσεις ευθύνης στον τραπεζικό τομέα και εν τέλει το Dealing Room της Εθνικής τράπεζας απ όπου και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Γνωρίζει 3 ξένες γλώσσες, Αγγλικά – Γαλλικά και Γερμανικά. Κατέρχεται στα κοινά του Δήμου Κορινθίων επιδιώκοντας την Αλλαγή που είναι για το Δήμο Κορινθίων επιβεβλημένη και την οποίαν εκφράζει ο Βασίλης Νανόπουλος και η «Συμμαχία Πολιτών».

Βασίλης Αθανάσιος Κόλλιας υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο!
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους! 
Επαγγελματίας, ιδιοκτήτης του Κεντρικού Καφενείου Αθικίων που λειτουργεί από το 1948!

Πατέρας του Φάνη και του αείμνηστου Θανάση Κόλλια, τοπικού συμβούλου των Αθικίων με τη «Συμμαχία Πολιτών». Όραμά του, η συνέχεια και η υλοποίηση των ονείρων του γιού του. Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων, για ένα Δήμο για όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.