10 κινηματογραφικές (και τηλεοπτικές) πίτσες για να έχετε ένα καυτό βράδυ Τρίτης
Ω, Dear Sweet God

Χάνεις κι εσύ τα λογικά σου στη σκέψη και μόνο μιας τυρένιας, ζουμερής πίτσας;

Αν ναι, τότε να ξέρεις ότι το WIND F2G νοιάζεται για σένα και σου χαρίζει τσάμπα πίτσα για έναν ολόκληρο χρόνο. Επαναλαμβάνουμε, ΤΣΑΜΠΑ ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!

Δεν είναι υπόσχεση, δεν είναι παραμύθι, δεν είναι όνειρο, είναι απλά το πιο επικά λαχταριστό δώρο που προσφέρει το Flames2Go σε συνεργασία με τη L’artigianο σε 10 τυχερούς νικητές.

Κι επειδή ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι αυτή την Πέμπτη στις 31 Οκτώβρη, προλαβαίνεις να μάθεις περισσότερα για το Flames2Go και να είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει το απόλυτο δώρο, κάνοντας περήφανο κάθε pizza lover στη γη:

Λένε άλλωστε πώς για κάθε κομμάτι πίτσας που καταναλώνεται, ένας άγγελος πετάει την κατάλευκη του κάπα και τρέχει σκυταλοδρομία μέχρι την κόλαση, όπου τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες όλοι όσοι ξέρουν να εκτιμούν την απαράμιλλη γεύση της πίτσας.

Και παρότι, δυστυχώς ή ευτυχώς, δε βρήκαμε ακόμα την απάντηση στο αν υπάρχουν παράδεισος και κόλαση στο επέκεινα και μάλλον δε θα τη βρούμε και ποτέ, έχουμε τουλάχιστον εξασφαλίσει τη σιγουριά ότι υπάρχει παράδεισος και κόλαση επί γης και μιλάμε για δύο καταστάσεις που ενώνονται σε μια, κάθε φορά που έστω και μια ίντσα πίτσας κάνει οργασμικό πάρτι στον ουρανίσκο μας.

Αλλά ντάξει… Κάπου-κάπου σκάνε και κάτι επιχειρήματα που αναπαράγουν το γνωστό μπρα ντε φερ ανάμεσα σε πίτσα και σουβλάκι ή πίτσα και μπέργκερ ή πίτσα και γουοτέβα και λες: “Δεν πειράζει, ήηηηηηρεμα. Ο καθένας με τα γούστα και τις προτιμήσεις του.” Οκ. Δε θα βγάλουμε και μαχαίρια στην τελική για τα αυτονόητα. Δε θα χωρίσουμε τα χωράφια μας. Δε θα χωρίσουμε γενικά. Όχι. Ζούμε σε δημοκρατία, είμαστε ανεκτικοί, παίζουμε δίκαια, σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου, την ακούμε και συνεχίζουμε τη ζωούλα μας.

ΟΜΩΣ.

Γιατί, σε όλα στη ζωή υπάρχει ένα “όμως”.

Τι κάνεις αν σου ‘πει ο άλλος ότι “Είναι απλά πίτσα”;

Στρέφεις το βλέμμα σου πάνω του και, αφού τον κοιτάξεις μέσα στην ψυχή με ύφος που λέει “Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι”, του απαντάς απλά, λιτά και απέριττα, χωρίς να ρίχνεις το επίπεδο (Γιατί ΝΑΙ, έχουμε κι απ’ αυτό):

Πίτσα γιατί:

1. Τίποτα δε συγκρίνεται με λιωμένο τυρί πάνω σε αφράτη ζύμη.

2. Υπάρχουν τόσες παραλλαγές που δε τη βαριέσαι ποτέ: Με αφράτη ή λεπτή ή γεμιστή ζύμη, με ντομάτα και τυρί, βετζετέριαν επιλογές, με ανανά, μπέικον, μπρόκολο, λουκάνικο, κρεμμύδια, ελιές, αντζούγια, μανιτάρια, κοτόπουλο και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

3. Κανένα άλλο fast food δεν παραμένει τόσο γευστικό ΚΑΙ το πρωί ΚΑΙ το μεσημέρι ΚΑΙ το βράδυ.

4. Συμπληρώνεται άψογα με μπύρα.

5. Πολύ σπάνια γίνεται λάθος στην παραγγελία σου σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές.

Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες και τους όρους για το Flames2Go, που μπορεί να σου χαρίσει τσάμπα πίτσα για έναν ολόκληρο χρόνο, δες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;