Αδιαμφισβήτητα η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του 2018. Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου ήταν από τα γεγονότα που για ολόκληρες μέρες ήταν πρώτο σε όλα τα ειδησεογραφικά μέσα του πλανήτη.
Πριν από έξι μήνες λοιπόν η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας υποδέχθηκε επισήμως την «χολιγουντιανή» Μέγκαν Μαρκλ στους κόλπους της. Από τότε χιλιάδες δημοσιεύματα βρίσκονται καθημερινά στο διαδίκτυο σχετικά με όσα γίνονται και αλλάζουν μέσα στο συντηρητικό Παλάτι.

Είναι γεγονός πως η Μέγκαν έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα αφροαμερικανικής καταγωγής που παντρεύτηκε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, και η πρώτη που είχε ήδη ένα διαζύγιο στο βιογραφικό της.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η κυριακάτικη έκδοση της «Daily Mail», η νέα δούκισσα, έχει βάλει τη σφραγίδα της σε πολλά πράγματα μέσα στο κατά τα άλλα σφιχτό και συντηρητικό παλάτι.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει την Μέγκαν «Τυφώνα» και χαρακτηριστικά αναφέρει πως παραβιάζει τα βιβλία των κανόνων. Δια παράδειγμα έχει υιοθετήσει δικό της dress code, έχει φιλίες από την παλιά της ζωή και γενικά πως κάνει πράγματα μάλλον αδιανόητα για μια σύζυγο πρίγκιπα.
Οι κακές γλώσσες λένε πως η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε πως η Μέγκαν είχε στο ενεργητικό της ένα γάμο και ένα διαζύγιο. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως στην Μαρκλ έχουν δοθεί οδηγίες ότι πρέπει να αρχίσει να ντύνεται λιγότερο σαν αστέρι του Χόλιγουντ και περισσότερο σαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μέχρι τώρα είχαν γραφτεί αρκετά για τις ενδυματολογικές της επιλογές και ότι αυτό το επαναστατικό πνεύμα της έχει οδηγήσει σε αντιδράσεις από βασίλισσα, η οποία θέλει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες. Οι πηγές το επιβεβαιώνουν και αναφέρουν πως η φούστα πάνω από το γόνατο ήταν ένα από αυτά τα περιστατικά.
Άλλο περιστατικό που αναφέρεται στο δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Μαρκλ στέλνει έξι έως επτά μηνύματα την ημέρα στους βοηθούς της τους οποίους βομβαρδίζει με ιδέες και αιτήματα.

Το προσωπικό του παλατιού δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο, αναφέρει το δημοσίευμα. Μερικοί από τους βοηθούς της καλούνται να συμπεριφερθούν με τρόπους που μπορεί να φαίνονται ανορθόδοξοι: η ιδιωτική γραμματέας της κλήθηκε πρόσφατα να διώξει έναν φωτογράφο κατά το ταξίδι της Μέγκαν στην Αυστραλία. Αυτό θυμίζει περισσότερο μάνατζερ στα, παρά βοηθό μέλους του Παλατιού.

Τέλος αυτό που έχει ενοχλήσει το Παλάτι είναι πως η Μέγκαν όχι μόνο δεν αφήνει το Χόλιγουντ έξω από τη νέα της ζωή αλλά πως έχει βρει τον τρόπο να επιβάλλει τους διάσημους φίλους της. Είναι εξάλλου κάτι που φάνηκε στο γάμο καθώς το ζεύγος αναφέρεται πως κάνει στενή παρέα με το ζεύγος Κλούνεϊ- Αλαμουντίν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλαμς η οποία είναι πολύ στενή φίλη της δούκισσας του Σάσεξ.
Αλήθεια – ψέματα όλα τα παραπάνω ο χρόνος θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μέγκαν ήρθε για να μείνει καθώς κυοφορεί το παιδί του πρίγκιπα Χάρι.