Τώρα πλέον ο Άρης είναι μόνος του

Μάνος Χατζάκης04 Ιουλίου 2020

Επίθεση σε διπλό ταμπλό για την ΠΑΕ Άρης χθες (3/7), με ανακοινώσεις κατά της ΕΠΟ και του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη

Αρχικά, οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, με βασικό θέμα τους χειρισμούς της Ομοσπονδίας στο θέμα του ban, και στη συνέχεια καταφέρθηκαν εναντίον του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος ανέλαβε το...βάρος του μνημονίου με τη FIFA.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, παρά το γεγονός πως περίμεναν ευχάριστα νέα, κατά το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, δεν είδαν... φως, όσον αφορά το μέτωπο του μνημονίου μεταξύ κυβέρνησης και FIFA, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να τα βάλουν και με την ΕΠΟ, κατηγορώντας την ότι έκανε λανθασμένους χειρισμούς στο θέμα του ban και παράλληλα άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο μηνύσεων κατά στελεχών της. 

Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» τα έβαλαν και με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ κυβέρνησης και FIFA στο θέμα του μνημονίου με την Παγκόσμια Ομοσπονδία. 

Κάτι, που τελικά, μάλλον αποδεικνύεται ουτοπικό, γιατί η ΠΑΕ δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση, αν και ο χρόνος κυλά… Τα παραπάνω δείχνουν πως ο Άρης είναι πλέον μόνος στα ανοιχτά του «μέτωπα»...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.