Η υπέροχη εμφάνιση της Τζέιν Φόντα μετά τις συλλήψεις -Με κομψότατο κοστούμι, η διάσημη ακτιβίστρια αποτελεί είδωλο στιλ στα 81 της [εικόνες]

Η Τζέιν Φόντα παραδίδει μαθήματα κομψότητας/ Φωτογραφία: AP Images

Η Τζέιν Φόντα στα 81 της χρόνια αποτελεί ενεργή ακτιβίστρια, αλλά και ασύγκριτο fashion icon. Η πρόσφατη εμφάνισή της στα Glamour Awards που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη αποδεικνύει τη διαχρονική κομψότητά της.

Δείχνοντας πιο κομψή και στιλάτη από ποτέ, η Τζέιν Φόντα το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρών στα βραβεία, φορώντας ένα σικάτο ανδρόγυνο κοστούμι, που την έκανε να μοιάζει πραγματικά γοητευτική! Το σακάκι έφτανε στους γοφούς της, ενώ το παντελόνι ήταν καμπάνα, μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν.

Η ίδια κράτησε το υπόλοιπο look λιτό, χωρίς να βάλει πολλά αξεσουάρ -μόνο μερικά δαχτυλίδια. Άλλωστε, το κοστούμι ήταν αρκετά bold, οπότε δε χρειαζόταν τίποτα άλλο για να δείχνει μοναδική! Τα μαλλιά της ήταν επίσης λιτά, ενώ το μακιγιάζ της τόνιζε τα υπέροχα μάτια της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, η 81χρονη Τζέιν Φόντα παραμένει μοναδική, χωρίς να ξεχνά να δίνει το παράδειγμα και να διαδηλώνει με πάθος για τα πιστεύω της και την κλιματική αλλαγή, εμπνευσμένη από τη 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ!

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Τζέιν Φόντα στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιν Φόντα εμφάνιση κοστούμι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ