Πώς μοιάζει ένα σπίτι των 8,7 εκατ. ευρώ στην Πάρο -Σαν να βρίσκεται σε δικό σου νησί [εικόνες & βίντεο]

Μοναδική θέα στη θάλασσα προσφέρει το πολυτελές σπίτι στην Πάρο / Φωτογραφία: Greece Sotheby’s International Realty

Ενα υπέροχο σπίτι στην Πάρο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ξένων ΜΜΕ.

Το περιοδικό People φιλοξενεί στις σελίδες του ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι στην Πάρο, πετρόχτιστο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του σπιτιού το γεγονός ότι βρίσκεται χτισμένο σε ένα σημείο του νησιού που το κάνει να μοιάζει σαν να βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό, ιδιόκτητο νησί.

Φτιαγμένο από πέτρα, το σπίτι το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε το αρχιτεκτονικό γραφείο G+A Evripiotis Architecture Studio, μοιάζει να γίνεται ένα με το φυσικό περιβάλλον, το βράχο στον οποίο είναι χτισμένο. Μια μικρή σκάλα εξασφαλίζει πρόσβαση στη θάλασσα για να απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες του ανενόχλητοι το μπάνιο τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Το σπίτι των 8,7 εκατ. ευρώ στην Πάρο

Η αρχιτεκτονική του χλιδάτη, αλλά παραδοσιακή, με σεβασμό στην παράδοση. Το όνομά του «Μυστικό Ακρωτήρι» λόγω ακριβώς του ότι είναι χτισμένο σε μια χερσόνησο που του το κάνει να μοιάζει σαν να βρίσκεται μόνο του σε ένα ιδιωτικό νησί και ταυτόχρονα δημιουργεί μια αίσθηση ιδιωτικότητας ενώ βρίσκεται τόσο κοντά στην πολύβουη Νάουσα της Πάρου. Δείτε φωτό από το υπέροχο αυτό σπίτι της Πάρου που πωλείται αντί 8,7 εκατ. ευρώ μέσω Sotheby,s, στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάρος σπίτι νησί Βίλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ