Κυριάκος Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού [βίντεο] - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού [βίντεο]

Στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσκεψη στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να συζητήσει μαζί τους τοπικά ζητήματα.

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μην επισκεφθεί επίσημα τον δήμο, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, να έχει απευθείας επαφές με όλους τους παράγοντες αλλά και να περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης και να ακούσει τους πολίτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του, σε επίσκεψή του προεκλογικά, τούς είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει. Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα παρευρεθεί στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει κι άλλες ανάλογες επισκέψεις, που δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων, ακριβώς για να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν πιο άμεση επαφή με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ