Globetrotters spoiler: Εγινε ο τελικός -Ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές [βίντεο]

Οι παίκτες και ο παρουσιαστής του Globetrotters, Πέτρος Πολυχρονίδης

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει κερδίσει το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας Globetrotters του Star.

Οι απολαυστικοί διάλογοι και οι τσακωμοί των Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη, αλλά και οι πανέμορφες εικόνες από διάφορες χώρες του κόσμου, είναι μερικά από τα στοιχεία που το έκαναν να σημειώσει πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σε αυτό συμμετέχουν τρία ζευγάρια, τα οποία ξεκινούν από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, έχοντας από ένα κινητό τηλέφωνο το καθένα. Από εκεί καλούνται να αρχίσουν το μακρύ τους ταξίδι, διαγράφοντας τρεις διαφορετικές διαδρομές και περνώντας από 12 διαφορετικές χώρες, με μία κοινή αποστολή:

Να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία τις δοκιμασίες που θα τους ανατεθούν και που σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου που επισκέπτονται!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παρακολουθεί την πορεία των ζευγαριών από την Αθήνα και οργανώνει τις αποστολές τους. Παρεμβαίνει, με το ιδιαίτερο χιούμορ του για να τα «πειράξει», αλλά και να τα συμβουλεύσει.

Το ζευγάρι που θα καταφέρει να ολοκληρώσει όλες τις δοκιμασίες επιτυχώς και να κατακτήσει την κορυφή, θα προσφέρει 30.000 ευρώ σε ίδρυμα της επιλογής του.
Τα άλλα δύο ζευγάρια, θα προσφέρουν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα της δικής τους επιλογής.

Ποιοι είναι οι νικητές του Globetrotters

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, ο τελικός του παιχνιδιού έχει ήδη γυριστεί και έχουμε τους νικητές!

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ο μεγάλος τελικός του Globetrotters γυρίστηκε μυστικά στην Αθήνα και μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη που εξαρχής μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τους καβγάδες τους που έγιναν viral.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ