GNTM 2: Η Μαρία «παραβίασε» τους κανόνες στη φωτογράφιση αποχώρησης -Την «τσάκωσε» η Ζενεβιέβ [βίντεο]

Η Μαρία του GNTM 2 / Φωτογραφία: Facebook @GNTMgr

Μια νέα δοκιμασία περίμενε τα κορίτσια του GNTM 2, το οποίο θέλησε να μπει για λίγο στον κόσμο της Μαίρη Πόπινς.

Τα κορίτσια του GNTM 2 από αισθησιακές νοικοκυρές στη χθεσινή δοκιμασία, μεταμορφώθηκαν σε Μαίρη Πόπινς και με την ομπρέλα τους πέταξαν στον ουρανό. Η Αννα, έχοντας την καλύτερη φωτογραφία, είχε αβαντάζ και κλήθηκε να διαλέξει ποιες συμπαίκτριές της στο GNTM 2 θα κάνουν τι. Εκτός, όμως, από αυτό είχε τη δυνατότητα να στερήσει από μία παίκτρια την επαγγελματική βοήθεια στο μέικ απ και τα μαλλιά.

Η Αννα διάλεξε τη Μαρία, λέγοντας ότι δεν το έχει με το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Η Μαρία, λοιπόν, βάφτηκε και έφτιαξε μόνη της τα μαλλιά, κάτι που την δυσκόλεψε ιδιαίτερα. «Εχω μία ιδέα, να φουντάρω στη λίμνη!», είπε η Μαρία στη Ζενεβιέβ.

Βίντεο: Η Μαρία παραβίασε τους κανόνες της δοκιμασίας του GNTM 2

Πηγαίνοντας στο σετ της φωτογράφισης, η Ζενεβιέβ ρώτησε τη Μαρία: «Να σε ρωτήσω κάτι πριν ανέβεις στο τραμπολίνο. Επειδή ήμουν εκεί και σε παρατηρούσα όταν βαφόσουν, έχεις αλλάξει κάτι;». «Οχι απλά, γέμισα το κραγιόν που είχε χαλάσει, αυτό. Το ρουζ είναι το ίδιο και το έσβησα κιόλας», απάντησε η παίκτρια του GNTM 2. Ο Αγγελος Μπράτης το συνέχισε και την ρώτησε: «Αισθάνεσαι ότι έχεις παίξει τίμια σε σχέση με το ντισαβαντάζ σου;».

«Το έκανες εσύ;», ρώτησε η Ζενεβιέβ και η Μαρία της είπε: «Όχι, η make up artist».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM GNTM 2 μοντέλο παίκτρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ