Γερμανία

Γραμμόζης ο… αντί-Χέκινγκ στο Αμβούργο!

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο Ντίτερ Χέκινγκ για το Αμβούργο, που φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφές με τον Δημήτρη Γραμμόζη για να τον διαδεχτεί στον πάγκο του!

Και με τη… βούλα παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο Ντίτερ Χέκινγκ από την τεχνική ηγεσία του Αμβούργου, που γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, μέσω σχετικής επίσημης ανακοίνωσης.

Για την ακρίβεια, η διοίκηση της ομάδας από τον γερμανικό Βορρά επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 55χρονου τεχνικού που έληξε στις 30 Ιουνίου, μετά την αποτυχία του δεύτερου να τους οδηγήσει ξανά στη Bundesliga.

Ο διάδοχος του Χέκινγκ, μάλιστα, φαίνεται πως θα είναι ο «δικός μας» Δημήτρης Γραμμόζης, με το όνομα του πρώην προπονητή της Ντάρμσταντ να έχει «παίξει» ξανά πρόσφατα στα ρεπορτάζ για το Αμβούργο

Ωστόσο, σημερινά νέα δημοσιεύματα στην Γερμανία, αναφέρουν ότι οι «λιμανίσιοι» έχουν έρθει ήδη σε επαφές με τον Γραμμόζη, η άμεση διαθεσιμότητα του οποίου τον καθιστά… φαβορί!

Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ο ατζέντης του Έλληνα τεχνικού είναι ο Τις Μπλίμαϊστερ, που εκπροσωπεί αρκετούς παίκτες του Αμβούργου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x