«Μάθε με την Εθνική» και πραγματοποίησε τις τραπεζικές σου συναλλαγές ψηφιακά, εύκολα και με ασφάλεια

«Μάθε με την Εθνική» και την Σμαράγδα Καρύδη

Η Εθνική Τράπεζα στέκεται πάντα δίπλα στους πελάτες και τις ανάγκες τους και το αποδεικνύει ξανά, επιδιώκοντας, με πράξεις, να βοηθήσει όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον κόσμο των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Δηλαδή, με τον εύκολο, απλό και ασφαλή κόσμο του Internet & Mobile Banking, καθώς και των ATMs.

Η Εθνική Τράπεζα ένωσε τις δυνάμεις της με την αγαπημένη ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη και δημιούργησε μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο τα οποία με απλό και ευχάριστο τρόπο εξηγούν στον χρήστη πώς μπορεί να αποκτήσει κωδικούς πρόσβασης στο Internet & Mobile Banking χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του, να πληρώσει λογαριασμούς online, να προχωρήσει σε online μεταφορά χρημάτων και να παρακολουθήσει online τις κινήσεις των λογαριασμών, των δανείων ή των καρτών του. Όλα μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας, όποια στιγμή το επιθυμεί και, πάντα, με ασφάλεια.

Στα γρήγορα αλλά και αναλυτικά αυτά βίντεο, η Σμαράγδα Καρύδη εξηγεί σε καθημερινούς ανθρώπους την απλή διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να πραγματοποιήσουν ψηφιακά τις συναλλαγές τους, μέσω του NBG Internet Banking και απαντάει στις απορίες τους.

Μέσα από τα εκπαιδευτικά αυτά βίντεο, μπορεί να μάθει κάποιος να χρησιμοποιεί με ασφάλεια το Internet Banking

Και όχι μόνο! Για κάθε ερώτηση αναφορικά με τα ηλεκτρονικά κανάλια της Εθνικής Τράπεζας και την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω αυτών, η Τράπεζα έχει δημιουργήσει την εκπαιδευτική γραμμή 211 100 1111, για την παροχή πληροφοριών και για την καθοδήγηση των πελατών έως την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Επιπλέον, με την Εθνική μπορείς να μάθεις, όχι μόνο από τα εκπαιδευτικά βίντεο με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και από πολλά ακόμα ευχάριστα και απλά βίντεο που έχει δημιουργήσει η Εθνική Τράπεζα για την εξοικείωση του κοινού με τις διαδικασίες των βασικών, καθημερινών ηλεκτρονικών συναλλαγών και την πραγματοποίησή τους μέσω του Internet Banking και των ATMs της Τράπεζας, τα οποία ξεπερνούν τα 1480 σε όλη την Ελλάδα.

Μάθετε με την Εθνική, πραγματοποιείστε τις συναλλαγές σας ηλεκτρονικά και κερδίστε πολύτιμο χρόνο, ευκολία και ασφάλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ