Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Διανύουμε εβδομάδα εξελίξεων

ΠΑΣ Γιάννινα: Διανύουμε εβδομάδα εξελίξεων
ΠΑΣ Γιάννινα: Η γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, φαίνεται πως ετοιμάζει ένα εξαιρετικό δίδυμο μεσοεπιθετικά.

Το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο, ΠΑΣ Γιάννινα, φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει μια εξαιρετική σύνθεση δημιουργώντας ένα φοβερό ζευγάρι μεσοεπιθετικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη λίμνη της κυρά – Φροσύνης επιμένουν ότι ο Γιάννης Μασούρας του Ολυμπιακού θα κάνει του χρόνου παρέα στον Νικολιά. Εξάλλου, με την ταχύτητα του ενός και την τεχνική του άλλου, ο ΠΑΣ θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο μεσοεπιθετικά που δύσκολα κανείς θα τους ανταγωνισθεί.

Παράλληλα, σύμφωνα με sportime, οι πρώτες επαφές για την επόμενη μέρα του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ήδη γίνει. Και μπορεί η αρχική κουβέντα του Γιώργου Χριστοβασίλη με τους παίκτες να ήταν περί ανέμων και υδάτων, όμως, πλέον ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έχει μπει στο παρασύνθημα. Μάλιστα, σύντομα αναμένεται να τελειώσει και κάποιες περιπτώσεις.

Ποιοι φεύγουν τελικά;

Εκείνη που πρώτη ξεκαθάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν του Λάσα Σεργκελασβίλι, ο οποίος αποτελεί παρελθόν ενώ όλα δείχνουν πως θα τον ακολουθήσει ο Κώστας Περιστερίδης. Μετέωροι είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές. Πρώτος αναμένεται να ανανεώσει ο Στέφανος Σιόντης, αλλά θα υπάρξουν τελικές επαφές και με άλλους. Ένας εξ αυτών είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τους Ηπειρώτες πρώτα να τελειώνουν το θέμα των ανανεώσεων και μετά να προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, σύμφωνα με το sportime. Με εξαίρεση ενδεχομένως μία περίπτωση, έτσι θα γίνει και τώρα. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, οι συνεργάτες του και το τεχνικό τιμ έχουν βάλει κάτω τα πράγματα για το τι χρειάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν παίκτες που αρέσουν και άλλοι που προτείνονται, αλλά ακόμα είμαστε σε αυτό το στάδιο.

Παρελθόν και ο και ο Λάσα Σεργκελασβίλι

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες, στα τέλη του Ιουνίου, ανακοινώθηκε μια ακόμα αποχώρηση από ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από εκείνη του Γιώργου Ντάσιου. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime, παρελθόν αποτελεί από τους Ηπειρώτες και ο Λάσα Σεργκελασβίλι.

Το συμβόλαιο του Γεωργιανού αμυντικού ολοκληρώνεται και ενημερώθηκε ότι δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης, αποχαιρετώντας και ο ίδιος τους συμπαίκτες του. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, φέτος αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι (με Κέρκυρα). Φαίνεται πως στάθηκε αρκετά άτυχος αφού στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν το περασμένο καλοκαίρι υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για ένα εξάμηνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments