X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, με τον Ροντρίγκο να παίρνει τη θέση του Λέο Μάτος και τον Δημήτρη Λημνιό να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα αντί του Χρήστου Τζόλη.

Με διάταξη 4-2-3-1 και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πίσω από τον Κάρλο Σβιντέρσκι παρατάσσει ο Αμπέλ Φερέιρα τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Παράλληλα, στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Δημήτρης Λημνιός αντί του νεαρού, Χρήστου Τζόλη, ενώ ο Ροντρίγκο προτιμήθηκε από τον Λέο Μάτος για το δεξί άκρο της άμυνας.

Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής έμειναν ξανά οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας και Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο, καθώς κι οι μακροχρόνια τραυματίες, Λεό Ζαμπά, Ντάγκλας Αουγκούστο και Γιόσιπ Μίσιτς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Σβιντέρσκι.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Λάμπρου, Τζόλης, Άκπομ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ