Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση από Κίνα

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση από Κίνα
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Ο Κροάτης επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από το πρωτάθλημα της Κίνας, η οποία παρουσιάζεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει οικονομικά όλες τις πλευρές.

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος της, οι όποιες αποχωρήσεις στα ρόστερ πονούν… διπλά. Ο χρόνος περιορίζει κάθε προσπάθεια αναπλήρωσης των κενών, ενώ ταυτόχρονα η αγορά λιγοστεύει από ποιοτικές κινήσεις. Αυτό έχουν στο μυαλό τους και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι βλέπουν πως μετά τον Μάρκο Ολιβέιρα δεν αποκλείεται να χάσουν και τον Μάρκο Λιβαγια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κροάτης επιθετικός έχει γίνει στόχος ομάδας από το πρωτάθλημα της Κίνας, η οποία επιθυμεί την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Ένωση. Οι Κινέζοι όπως αναφέρεται παρουσιάζονται έτοιμοι να χτυπήσουν τη πόρτα της ΑΕΚ προτείνοντας ένα άκρως δελεαστικό ποσό στην ομάδα και εξίσου στον παίκτη.

Οι “Κιτρινόμαυροι” τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα ήθελαν με τίποτα να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη πώληση του Λιβάγια. Τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ βρίσκεται στον… αέρα, με τον βασικό της επιθετικό Νέλσον Ολιβέιρα να βρίσκεται στα ραντάρ της Γουλς, με τους “Λύκους” μάλιστα να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του προσφέροντας ποσό που πλησιάζει τη ρήτρα που δεσμεύει τον παίκτη με την ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που η Ένωση χάσει τον Ολιβέιρα είναι σαφές πως θα κάνει τα πάντα να μην της συμβεί το ίδιο και με τον Λιβάγια. Το συμβόλαιο του Κροάτη με τους “Κιτρινόμαυρους” ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με τον σύλλογο να μπαίνει από νωρίς σε σκέψεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο επιθετικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments