Η νέα Skoda Octavia μέσω ανεξάρτητου σχεδίου «ντύθηκε» σε Scout έκδοση.

Tη νέα Skoda Octavia Scout δεν αναμένεται να τη δούμε πολύ σύντομα.

Η νέα Skoda Octavia «ντύθηκε» Scout

7.980 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Η νέα Skoda Octavia μέσω ανεξάρτητου σχεδίου «ντύθηκε» σε Scout έκδοση και μας δίνει μία πρώτη «γεύση» του μοντέλου πριν η τσεχική μάρκα παρουσιάσει επίσημα το πραγματικό μοντέλο.


Οι περισσότερες αλλαγές στο μοντέλο που βλέπουμε έχουν συμβεί στο κάτω μέρος. Εκεί ο σχεδιαστής φρόντισε να προσθέσει πλαστική επένδυση στους δύο προφυλακτήρες, που μαζί με κάποιες πολύ μικρές σχεδιαστικές αλλαγές και ένα νέο σετ ζαντών αλουμινίου έρχονται για να διαχωρίσουν την έκδοση Scout από τη βάγκον.
 
H απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος θα είναι αυξημένη, ενώ το μόνιμο σύστημα τετρακίνησης θα το καταστήσει ακόμα πιο ικανό κατά την κίνησή του στους κακοτράχαλους δρόμους. Φυσικά δε θα μιλάμε για ένα εξολοκλήρου off-road μοντέλο με την αναθεωρημένη έκδοση της πλατφόρμας MQB να αποτελεί και τη βάση της Skoda Octavia Scout.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, υποψήφιοι για να τροφοδοτήσουν το μοντέλο είναι οι 2λιτροι TSI και TDI 190 και 200 ίππων, αντίστοιχα, καθώς αποτελούν τις μονάδες ισχύος που συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης.
 
Φυσικά τη νέα Skoda Octavia Scout δεν αναμένεται να τη δούμε πολύ σύντομα. Όπως έχει αναφέρει η τσεχική μάρκα, το μοντέλο θα παρουσιαστεί εντός του 2020 όπως θα συμβεί και με την ισχυρότερη όλων έκδοση RS. Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι πως το ντεμπούτο του θα συμβεί τους πρώτους μήνες του νέου έτους, για να κάνει στη συνέχεια την πρώτη που παγκόσμια εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Μάρτιο.

Toyota
moto