Ο μικρός Παναγιώτης – Γεβράσιος βρίσκεται πλέον στην «γειτονιά των αγγέλων», καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, βυθίζοντας την οικογένεια του Άρη στο πένθος.

Ο μικρός και αγαπημένος φίλος του Άρη υποβλήθηκε χθες Τρίτη (12-11-2019) σε μία επίπονη χειρουργική επέμβαση, που δεν άντεξε δυστυχώς η καρδιά του, η οποία «φτερούγισε» κατά την διάρκειά της.

Πενθεί η οικογένεια και η ομάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια, οι άνθρωποι και η ομάδα του Άρη όπως και ολόκληρη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο μικρός Παναγιώτης – Γεβράσιος έχασε την μάχη.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση του θλιβερού συμβάντος η ομάδα του Άρη έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…».

◾Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου…Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε…Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…◾

Δημοσιεύτηκε από Aris FC στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Αντιπροσωπεία της ομάδας στο Ωνάσειο για τον Παναγιώτη

Γνωρίσαμε τον μικρό Παναγιώτη – Γερβάσιο πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα όταν αντιπροσωπεία της ομάδας του Άρη βρέθηκε στο Ωνάσειο, πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, για να συμπαρασταθεί, να εμψυχώσει ηθικά την οικογένεια αλλά και τον μικρό φίλο.

Οι άνθρωποι του Άρη χάρισαν τότε στον Παναγιώτη μια φανέλα, ενώ στη συνομιλία που είχε με τη μητέρα του ο Άγγελος Χαριστέας τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθούσε για την καλύτερη δυνατή έκβαση του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ακριβώς για να αφιερώσει τη νίκη στον Παναγιώτη-Γερβάσιο.