Εκτός πλάνων της Ναντ ο Αμπού Μπα

Gazzetta team
Ο Αμπού Μπα φέρεται να είναι εκτός πλάνων της Ναντ και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και το μέλλον του είναι στη διακριτική ευχέρεια του Άρη.

Ο Γάλλος μέσος μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη προς τα τέλη της περσινής μεταγραφικής περιόδου στο πλαίσιο δανεισμού από τη γαλλική ομάδα. Αρχικά του δόθηκε διάστημα τουλάχιστον ενάμιση μήνα για να ενταχθεί στο σύνολο και στη συνέχεια πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός προπονητής του Άρη διέκρινε αρκετά καλά ατομικά χαρακτηριστικά, αποφάσισε να επενδύσει σε αυτά, είχε εκφραστεί θετικά για τον ποδοσφαιριστή και δεν δίστασε να πει ότι έχει προοπτική, ωστόσο μετά από ένα σημείο… αναθεώρησε. Ο Μπα είχε δυσκολία ουσιαστικής ένταξης στο τακτικό πλάνο της ομάδας και μοιραία συρρικνώθηκε ο χρόνος συμμετοχής του.

Δημοσιεύματα στη Γαλλία σημειώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στο πλάνο της Ναντ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς επίσης ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του Άρη η ανανέωση του δανεισμού. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση για τον παίκτη. Θα εξαρτηθεί από το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς αλλά και από το κόστος του δανεισμού.