Η μελαχρινή Σπυρούλα Κάιζερ ήταν η παίκτρια που ενθουσίασε λιγότερο τους τέσσερις κριτές  γνωστού ριάλιτι στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/11), οι οποίοι θεώρησαν ότι η φωτογραφία που έβγαλε, δεν ήταν μέσα στο θέμα της φωτογράφησης.

Υποψήφιες προς αποχώρηση μαζί με τη Σπυρούλα ήταν η Ίλντα και η Κάτια, που δεν κατάφεραν να δώσουν το κλικ που ήθελαν οι κριτές.

Πριν από την αποχώρησή της η Σπυρούλα Κάιζερ ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας πως όσα ακούει από τους κριτές την ενοχλούν.

Η αποχώρηση της 24χρονης ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με όλες τις συμπαίκτριές της.

Η Σπυρούλα Κάιζερ λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρησή της μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Ιnstagram από το Ντουμπάι, φορώντας αντίστοιχα ρούχα με αυτά που την έβγαλαν από το παιχνίδι, δείχνοντας την τεράστια αυτοπεποίθησή της.

Η Σπυρούλα Κάιζερ αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το περίεργο επίθετό της

Καλεσμένη στο παλτό της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (12/11) η Σπυρούλα Κάιζερ.

Η 24χρονη Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (11/11) από γνωστό τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στο διαγωνισμό, ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο του περίεργου επιθέτου της.

Η μελαχρινή καλλονή άλλωστε κατάγεται από την Κύπρο.

«To Κάιζερ το είχε πάρει ο παππούς μου από το χωριό. Ήταν παρατσούκλι, γιατί ο παππούς μου έμοιαζε του βασιλιά του Κάιζερ στη Γερμανία. Και το επίθετο έμεινε από το χωριό» είπε χαρακτηριστικά η Σπυρούλα Κάιζερ, μετά από σχετική ερώτηση των παρουσιαστών.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα αποκάλυψε η Σπυρούλα Κάιζερ: