Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hori D-Pad Joy-Con Controller Review

*
Το Hori D-Pad Joy-Con Controller για το Nintendo Switch είναι μια φθηνή λύση, με αρκετές -ωστόσο- εκπτώσεις σε επίπεδο λειτουργιών.

Η Hori δεν είναι τυχαία στο χώρο των περιφερειακών και συνεργάζεται στενά με την Nintendo για πολλά επίσημα accessories των συστημάτων της. Ένα από τα νέα και πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που έχει ρίξει πρόσφατα στην αγορά είναι το Hori D-Pad Joy-Con Controller για το Nintendo Switch. Πρόκειται για ένα part που αντικαθιστά το αριστερό Joy-Con της κλασικής κονσόλας και η βασικότερη αλλαγή που φέρνει είναι η αντικατάσταση των πλήκτρων κατευθύνσεων με ένα παραδοσιακό D-Pad.




Όπως είναι εύκολα κατανοητό, η χρήση του απευθύνεται μόνο σε όσους παίζουν στο handheld mode της κονσόλας κι αυτό γιατί για να κρατηθεί το κόστος του χαμηλά, η Hori αναγκάστηκε να θυσιάσει την ενσωμάτωση ξεχωριστής μπαταρίας. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το περιφερειακό λειτουργεί μόνο όσο είναι συνδεδεμένο στο κύριο σώμα της κονσόλας. Αντίστοιχα, το Hori D-Pad Joy-Con Controller δεν προσφέρει λειτουργία HD Rumble και motion sensing, ενώ δεν έχει πλήκτρα SL και SR, αυτά που εμφανίζονται όταν το κλασικό Joy-Con Controller αποσυνδέεται και βρίσκονται στο επάνω μέρος των εν λόγω περιφερειακών όταν αυτά χρησιμοποιούνται σε οριζόντια διάταξη.



Όλα τα υπόλοιπα τμήματα παραμένουν όπως τα ξέραμε, αφού υπάρχουν τόσο τα L/ZL triggers, όσο και ο αναλογικός μοχλός με δυνατότητα πατήματος και τα πλήκτρα «-» και screen capture. Στο πίσω μέρος υπάρχει αντίστοιχα το πλήκτρο που επιτρέπει την αποσύνδεση του Joy-Con από το σώμα της συσκευής. Η χρήση του D-Pad σαφώς και βελτιώνει κατά πολύ την κατάσταση σε ειδικές κατηγορίες παιχνιδιών, όπως τα fighting, καθώς και σε αρκετά arcade games του παρελθόντος που κυκλοφορούν -κυρίως- σε ψηφιακή μορφή.



Στα ελληνικά καταστήματα κυκλοφορεί η έκδοση στα χρώματα του The Legend of Zelda: Breath of the Wild την οποία είχαμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε. Η τιμή της φτάνει στα €29,99 και συνολικά αφήνει μια καλή αίσθηση, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι λείπουν από το περιφερειακό κάποιες πολύ βασικές λειτουργίες. Με δεδομένο -ωστόσο- ότι μιλάμε για ένα χειριστήριο που θα χρησιμοποιηθεί σε πολύ συγκεκριμένα games και τα οποία συνήθως παίζονται σε handheld mode, κάποιες από αυτές δεν είναι τελικά και τόσο ενοχλητικές. Μάλιστα, η κονσόλα μπορεί να προσφέρει και λειτουργίες motion sensing ακόμη κι αν το αριστερό Joy-Con δεν έχει τέτοια δυνατότητα, αφού φαίνεται πως λαμβάνει όλα τα σχετικά δεδομένα από το δεξί.



Αν λοιπόν θέλετε το D-Pad στο αριστερό τμήμα του Nintendo Switch σας και δεν σας ενοχλούν και ιδιαίτερα οι «εκπτώσεις» που κάνει η κατασκευάστρια εταιρεία για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή του, τότε το Hori D-Pad Joy-Con Controller ίσως και να έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για εσάς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*