Έτσι θα είναι η νέα Skoda Octavia Scout

Έτσι θα είναι η νέα Skoda Octavia Scout

 Η νέα έκδοση Scout του Skoda Octavia αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2020, ωστόσο οι «προβλέψεις» έχουν αρχίσει και εμφανίζονται με τη μορφή ψηφιακών απεικονίσεων.

Skoda_Octavia_Scout_boi_2

Μόλις πριν μια εβδομάδα, η Skoda παρουσίασε τη νέα της Octavia, το μοντέλο που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στην ιστορία της μάρκας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα ακολουθήσουν οι δημοφιλείς εκδόσεις RS και Scout, για τις οποίες μέχρι στιγμής ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν επίσημα μέσα στο 2020 και θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα.

Με την πληροφορία αυτή, η φαντασία των ανθρώπων του site Kolesa από τη Ρωσία, παρουσίασαν ένα render για την έκδοση Scout. Με την προσθήκη πλαστικών επιθεμάτων στο αμάξωμα και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το νέο μοντέλο της Skoda έχει την αντίστοιχη εικόνα με την υπάρχουσα αντίστοιχη έκδοση του μοντέλου που κυκλοφορεί. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη του μοντέλου, από τη γνωστή γκάμα των κινητήρων μάλλον θα εξαιρεθεί ο τρικύλινδρος χιλιάρης και οι επιλογές θα είναι 1,5 και 2,0 λίτρων TSI, ενώ για όσους θέλουν diesel θα πρέπει να περιοριστούν στο δίλιτρο TDI με δύο επιλογές απόδοσης, 150 και 200 ίππους.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης