Έρχεται καταπέλτης από τη Λίγκα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Στο ΔΣ της Super League θα συζητηθεί την Τρίτη (25/2) η καταγγελία του Ολυμπιακού για αποβολή των ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα, καθώς προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και είναι για αγωνιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κανονισμός, λοιπόν, στους Θεσσαλονικείς και τους Ακρίτες θα δοθεί προθεσμία 30 ημερών για να αποσύρουν τις αιτήσεις αναστολής της απόφασης-καταπέλτη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Να σημειωθεί, ότι η υπόθεση δεν μπαίνει σε ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για επικύρωση της αποβολής αμφότερων των δύο συλλόγων. Σε διαφορετική περίπτωση, προβλέπονται επιπτώσεις για το συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Από εκεί και πέρα, εκτός της καταγγελίας του Θρύλου, παρόμοια κίνηση έκαναν και οι ΑΕΛ και Πανιώνιος. Καταγγελίες που θα συζητηθούν την ίδια μέρα, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Με τους «ερυθρόλευκους», θυμίζουμε, να έχουν καταγγείλει ΠΑΟΚ και Ξάνθη και στην επιτροπή Δεοντολογίας.

Τέλος, στο ίδιο ΔΣ της Λίγκας θα συζητηθεί και το θέμα που προκύπτει με την διεξαγωγή τόσο των πλέι οφ, όσο και των πλέι άουτ. Βλέπετε, θα εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας των ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Η ανακοίνωση για το ΔΣ

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25/02/2020 στη 1:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 3:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγγραφα αιτήματα των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Α.Ε.Λ. και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ [Zητήματα σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ].

2/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League.

3/ Εξουσιοδότηση για δημοσίευση προσκλήσεων υποβολής ενδιαφέροντος.

4/ Διάφορα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

2/ Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (26/02/2020) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».