Δωρεάν στο Epic Games Store το Assassin's Creed Syndicate

Aπό 20 έως 27 Φεβρουαρίου.

Εντελώς δωρεάν θα μπορούν να αποκτήσουν σε λίγες μέρες το Assassin's Creed Syndicate τα μέλη του Epic Games Store. Από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου έως και τις 27 του ίδιου μήνα ο δημοφιλής τίτλος θα είναι το ένα από τα Free Games της εβδομάδας.

Το Syndicate θα έρθει πακέτο με το Faeria και θα αντικαταστήσουν τα Kingdom Come: Deliverance και Aztez, τα οποία δωρεάν παιχνίδια του διαστήματος 13-20 Φεβρουαρίου. Το Assassin's Creed Syndicate δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ το Faeria είναι ένα παιχνίδι καρτών και όπως αναφέρουν οι developers του, μπορείτε να μαζέψετε και τις 300 κάρτες σε λιγότερο από 50 ώρες.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic Games έχει "κερδίσει" τον κόσμο με τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του να κρίνεται άκρως επιτυχημένος. Κατάφερε μέσα στην πρώτη του χρονιά να έχει κέρδη ύψους 680 εκατομμυρίων δολαρίων, με τους exclusive τίτλους να είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν.

Η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις, αφού δεν έχει περάσει και τόσος καιρός από τότε που έδινε δωρεάν έξι τίτλους Batman.


O Δημήτρης (Phenomenal) είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Θα τον βρείτε στο Facebook το Twitter ή σε κάποιο γήπεδο της Ευρώπης.

Περισσότερα άρθρα
Σχόλια