Κορυδαλλός: Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου – Η επίθεση του πατέρα

Κορυδαλλός: Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου – Η επίθεση του πατέρα
Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου Glomex

Τι κατήγγειλε στους γονείς του ο ανήλικος. Η άγρια επίθεση του πατέρα στον 61χρονο δάσκαλο μουσικής και η μήνυση του κατηγορούμενου στον ίδιο.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 61χρονος καθηγητής μουσικής στην περιοχή του Κορυδαλλού από τον πατέρα ενός μαθητή του. Το 9χρονο αγόρι τον κατηγόρησε για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ η αστυνομία ερευνά την καταγγελία.

Ο δάσκαλος δίδασκε μουσική στον ανήλικο για πάνω από ένα μήνα, όταν σε κάποια φάση η συμπεριφορά του παιδιού άλλαξε. Οι γονείς του θορυβήθηκαν και άρχισαν να του κάνουν διάφορες ερωτήσεις.

Το 9χρονο αγόρι, μετά από πίεση, αποκάλυψε στους γονείς του πως το μάθημα δεν ήταν ακριβώς όπως το περίμενε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο 9χρονος, όταν έμεινε μόνος στο σπίτι με τον δάσκαλό του, ο 61χρονος του έβγαλε τα ρούχα, τον έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να τον φιλά σε ακατάλληλα σημεία του σώματός του.

Σοκαρισμένοι οι γονείς του παιδιού από την περιγραφή, προσπάθησαν να βρουν σημεία στο σώμα του παιδιού, που να υποδηλώνουν σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο, δεν βρήκαν.

Έξαλλος ο πατέρας του παιδιού, μετέβη στο σπίτι του δασκάλου, άρπαξε την κιθάρα που βρήκε μπροστά του και την έσπασε στο σώμα και το κεφάλι του, ενώ ο 61χρονος νοσηλεύτηκε και, μετά το εξιτήριό του, υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του 9χρονου για βίαιη είσοδο στο σπίτι και κλοπή.

Τη διερεύνηση των καταγγελιών έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα