Ηλιάνα Παπαγεωργίου – SNIK: Μαζί στο Μιλάνο για τον ημιτελικό του GNTM 2

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – SNIK: Μαζί στο Μιλάνο για τον ημιτελικό του GNTM 2
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK Instagram

Στο Μιλάνο για τον ημιτελικό ή τελικό του "GNTM" βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπου την ακολούθησε και ο αγαπημένος της Snik, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και τα insta stories του.

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο SNIK, που αποτελούν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της σόουμπιζ το τελευταίο διάστημα.

Μετά από τα ποικίλα δημοσιεύματα, τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, αλλά και την παρουσία της Ηλιάνας στη συναυλία του SNIK στην Πάτρα, ήρθε και το κοινό ταξίδι.

Οι κριτές του GNTM 2 ταξίδεψαν στο Μιλάνο για τις ανάγκες του ριάλιτι μόδας, αφού όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, στην ιταλική πόλη πρόκειται να γίνουν γυρίσματα για τον ημιτελικό (ή για τον τελικό, υποστηρίζουν κάποιες πληροφορίες).

Πέρα, όμως, από τους κριτές του παιχνιδιού, στο Μιλάνο βρέθηκε και ο γνωστός ράπερ ΣΝΙΚ, ακολουθώντας, όπως όλα δείχνουν, την αγαπημένη του Ηλιάνα.

Μάλιστα, τα insta stories του SNIK στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι φωτογραφίες του (με φούξια γούνα!) στα αξιοθέατα του Μιλάνο, επιβεβαιώνουν την εκεί παρουσία του.

Δείτε φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα