Ομόνοια: Συνεχίζεται η “σκούπα” – Ταυτοποιήθηκαν οι δύο βασικοί δράστες του μακελειού

Ομόνοια: Συνεχίζεται η “σκούπα” – Ταυτοποιήθηκαν οι δύο βασικοί δράστες του μακελειού
Αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Οι αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τους δύο βασικούς δράστες της Μενάνδρου, εκείνον που μαχαίρωνε και εκείνον που πυροβολούσε με πιστόλι.

Σε 96 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της νέας αστυνομικής επιχείρησης που έγινε την Κυριακή στους δρόμους γύρω από την οδό Μενάνδρου και την Ομόνοια, όπου την περασμένη Πέμπτη σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών που είχε σαν αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Από τις 96 προσαγωγές, οι 10 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, τέσσερις για παραεμπόριο, δύο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και δύο για ναρκωτικά.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιοχή συνεχίζονται όπως και οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των εμπλεκομένων στο αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τους δύο βασικούς Πακιστανούς δράστες, εκείνον που μαχαίρωνε και εκείνον που πυροβολούσε με πιστόλι και συνεχίζεται η έρευνα τόσο για τον εντοπισμό τους όσο και για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των υπολοίπων που συμμετείχαν ενεργά στην συμπλοκή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version