Video

Πέγκυ Ζήνα: Η τρυφερή αναφορά στην κόρη της – Πώς την αποκάλεσε

Πέγκυ Ζήνα: Η τρυφερή αναφορά στην κόρη της – Πώς την αποκάλεσε
Πέγκυ Ζήνα: Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο "Καλό Μεσημεράκι" ήταν η γνωστή τραγουδίστρια το μεσημέρι της Τρίτης.

Πέγκυ Ζήνα: Η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Η πολυαγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, εμφανίστηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι», καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά.

Η Πέγκυ Ζήνα κατά τη διάρκεια της εκπομπής,  έκανε και μια τρυφερή αναφορά στην κόρη της, Ηλέκτρα. Όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι σήμερα η 8χρονη κόρη της, η Πέγκυ Ζήνα την αποκάλεσε «Πεγκό-Λυρο».

«Ήθελα να το ζήσω ανθρώπινα, γιατί αν δεν το ζήσεις στη στιγμή που πρέπει… ξέρεις τα παιδιά τα μεγαλώνουμε για να φύγουν. Πρέπει να έχεις μεγαλώσει σωστά ένα παιδί, ούτως ώστε να θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να σε έχει από επιλογή στη ζωή του. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, δεν σου ανήκει επειδή το γέννησες. Όταν λοιπόν δεν έχει επιλογή και μου ανήκει στην παιδική ηλικία, θέλω να το χαρώ και το χάρηκα», είπε.

Αναφέρθηκε και στο νέο της κομμάτι με τίτλο «Μέσα μου κάτι έγινε», το videoclip του οποίου αποτελεί ουσιαστικά και το remake μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της του παρελθόντος, του τραγουδιού «Νόημα», το 2005. Και πάλι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καλού της φίλου και επί χρόνια συνεργάτη της Κωνσταντίνου Ρήγου, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για το νέο της τραγούδι για το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «όταν το άκουσα άναψε μέσα μου ένα φως, που ήθελα αυτό να το μοιραστώ με πάρα πολύ κόσμο».

Η ίδια δεν παρέλειψε να ψυχολογήσει on air τον Νίκο Μουτσινά, ενώ μιλώντας για την παλαιότερη συμμετοχή της στην κριτική επιτοπή X-Factor, παραδέχθηκε πως ζορίστηκε καθώς δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία για εκείνη σε επίπεδο κριτικής. Τόνισε ωστόσο, πως ανέκαθεν στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει όσα παιδιά επιλέγου να εμφανιστούν σε ανάλογα talent shows, όμως όπως χαρακτηριστικά είπε η συμμετοχή της σε μουσικά show δεν είναι κάτι που το επιβάλλει η δουλειά της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι άλλο είπε στον Νίκο Μουτσινά:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments