Φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ – Τι είπε ο πρίγκιπας Χάρι

Φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του πυροδότησε ο πρίγκιπας Χάρι στη συνάντηση που είχε με οικογένειες στρατιωτικών μέσα στην εβδομάδα ενόψει της Ημέρας Μνήμης την Κυριακή στη Μεγάλη Βρετανία.

Μιλώντας σε μία μητέρα δύο παιδιών, ο Χάρι άρχισε να τη ρωτάει πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά και πώς είναι η σχέση των δύο αδερφών, του μικρότερου με τον μεγαλύτερο και άλλα παρόμοιο που προκάλεσε εύλογες εικασίες ότι ο Δούκας του Σάσεξ ετοιμάζεται να γίνει δεύτερη φορά πατέρας.

Μιλώντας στο Forces Network, η Σούζι Στρίνγκελοου αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον 35χρονο πρίγκιπα στο Ουίνδσορ κατά την επίσκεψη των οικογενειών. “Ο Χάρι ενδιαφερόταν πολύ για την κατάσταση στο σπίτι με δύο παιδιά γιατί και οι δύο έχουμε μεγαλύτερα παιδιά. Προσπαθούσαμε να τον ενθαρρύνουμε να κάνει δεύτερο μωρό”.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρούλης Άρτσι γεννήθηκε τον Μάιο και ήδη είναι έξι μηνών. Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των Μέσων Ενημέρωσης κυρίως για την επιλογή τους να ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ σε αντίθεση με τις εξαγγελίες τους για την προστασία του περιβάλλοντος. Το ζευγάρι έχει πει ότι θα αποκτήσει μάξιμουμ δύο παιδιά λόγω περιβαλλοντικής συνείδησης. Πάντως, αναλυτές επί των γαλαζοαίματων και άλλοι σχολιαστές επεσήμαναν ότι είναι ακόμη νωρίς για το ζευγάρι να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ