Βασίλης Σπανούλης: Γιατί θα κοιμάται πλέον σε ξεχωριστό δωμάτιο με την Ολυμπία Χοψονίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα στην Ολυμπία Χοψονίδου έστειλε μέσω της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» ο διεθνής μπασκεμπολίστας Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μιλώντας πρώτη φορά μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού τους είπε αστειευόμενος πως πλέον το ζευγάρι θα κοιμάται χωριστά, σε διαφορετικά δωμάτια.

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Δεν ήμουν “παρών” γιατί ήταν καισαρική. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη κόρη μου και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια και στην Ολυμπία που μπορεί και αντέχει αυτή την κατάσταση. Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση ούτε τίποτα, τώρα μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια» είπε ο διεθνής μπασκεμπολίστας.

«Μας αρέσουν πολύ τα παιδιά, μας αρέσει η μεγάλη οικογένεια. Δόξα τω Θεώ, να είμαστε καλά, να έχουν υγεία τα παιδιά και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Όνομα δεν έχουμε αποφασίσει, κάτι έχουμε σκεφτεί αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει το δρόμο του και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα», πρόσθεσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ