Με σοβαρά τραύματα εξακολουθεί να νοσηλεύεται η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από τον σύζυγό της το βράδυ της Δευτέρας στην Καλλιθέα. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και ο δράστης, καθώς μετά την πράξη του προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η στιγμή της επίθεσης

Το MEGA έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει τον πανικό που επικράτησε στην περιοχή τη, στιγμή που ο 67χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι στη σύζυγό του.

Στο βίντεο φαίνεται ο 67χρονος δράστης με το τσεκούρι στο χέρι να περπατά στην οδό Σπάρτης. Έχει μόλις έχει χτυπήσει τη σύντροφό του με τουλάχιστον δυο τσεκουριές, και έχει πέσει τραυματισμένη στο πεζοδρόμιο.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες προσπαθούν να τον αφοπλίσουν. Ένας από τους κατοίκους έχει αρπάξει ένα δοκάρι και προσπαθεί να τον χτυπήσει.

Η μανία του δράστη όμως είναι τέτοια που κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι την γυναίκα για την χτυπήσει. Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τον αποτρέψουν. Όταν όμως καταλαβαίνει ότι έχει παγιδευτεί, με το ίδιο τσεκούρι χτυπάει δύο φορές το κεφάλι του.

Τρόμος στην Καλλιθέα

Όλα έγιναν γύρω στις 21:30 το βράδυ και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας κυνήγησε τη γυναίκα με το τσεκούρι στον δρόμο. Οι αστυνομικές δυνάμεις που φτάνουν άμεσα στο σημείο καταφέρνουν να τον αφοπλίσουν.

Ο κάτοικοι είναι έντρομοι καθώς μόλις ένα τετράγωνο μακριά είχε συμβεί και το περιστατικό της επίθεση με βιτριόλι.

Από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής διενεργείται προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του αιματηρού συμβάντος.