Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 03-Ιουν-2020 19:20

    Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Lamda - Εθνικής για το The Mall Athens

    Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Lamda - Εθνικής για το The Mall Athens
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με την καταβολή ποσού 11 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα ολοκληρώνεται η συμφωνία της Lamda Development με το τραπεζικό ίδρυμα για την έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής στην οποία βρίσκεται το εμπορικό κέντρο "The Mall Athens".

    Αναλυτικότερα, η Lamda Development ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όλες οι διαδικασίες όπως αυτές είχαν προβλεφθεί στο Μνημόνιο Κατανόησης και Προθέσεων (Memorandum Of Understanding) με το οποίο η Εθνική Τράπεζα είχε διατυπώσει την πρόθεσή της να συμβάλει και να συμπράξει νομίμως στη διαδικασία εκδόσεως Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) για την έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής στην οποία βρίσκεται το εμπορικό κέντρο "The Mall Athens".

    Συναφώς και σε εκτέλεση σχετικών προβλέψεων του ήδη εκδοθέντος Π.Δ. (ΦΕΚ 91Δ/ 29.02.2020) καταβλήθηκε από την εταιρεία L.O.V. S.M.S.A. το ποσό των 11.000.000 €, το οποίο ανταποκρίνεται στην εύλογη αξία ακινήτων (που βρίσκονται στην ως άνω περιοχή) και στη συνολική απαίτηση που διατηρούσε η ΕΤΕ από το τίμημα αγοραπωλησίας που οφειλόταν σε αυτήν από θυγατρική εταιρεία του Δήμου Αμαρουσίου (ΑΘΜΟΝΟ Α.Ε.).

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ