Featured

Οριστικό: Από αύριο σε λειτουργία τα διόδια Ωραιοκάστρου – Οι τιμές διέλευσης

Η λειτουργία τους είναι πλέον επίσημη, καθώς το ΦΕΚ που είχε καθυστερήσει εκδόθηκε, με τα διόδια να ξεκινούν τη λειτουργία τους.

Parallaxi
οριστικό-από-αύριο-σε-λειτουργία-τα-δι-308925
Parallaxi

Μετά την καθυστέρηση που σημειώθηκε όσον αφορά την λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, η λειτουργία του είναι πλέον επίσημη, καθώς το ΦΕΚ που είχε καθυστερήσει εκδόθηκε, με τα διόδια να ξεκινούν τη λειτουργία τους αύριο μετά τις 11.00 το πρωί.

Το ΦΕΚ ανακοινώνει αποφάσεις για «θέση σε λειτουργία του Σταθμού Διοδίων Στρυμονικού και καθορισμός τελών διοδίων που εισπράττονται στους σταθμούς διοδίων Θεσσαλονίκης, Πολυμύλου, Μαλγάρων, Ασπροβάλτας, Ανάληψης της Εγνατίας Οδού και Στρυμονικού και Προμαχώνα του Κάθετου Άξονα της Εγνατί- ας Οδού Λαγκαδά-Μεθοριακός Σταθμός Προμαχώνα».

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ, οι τιμές διέλευσης για τα ΙΧ αυτοκίνητα θα είναι 0,50 ευρώ, για τα δίκυκλα 0,30 ευρώ, για τα οχήματα με δύο ή τρεις άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος μεγαλύτερο από 2,70 μέτρα, 1 ευρώ, και για τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, με τέσσερις ή περισσότερους άξονες, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,70 μέτρα, 1,50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι καθορίζεται και το ειδικό τέλος ανά κατηγορία οχήματος για τον Σταθμό Διοδίων (ΣΔ) Ασπροβάλτας του Άξονα της Εγνατίας Οδού, που αναμένεται να λειτουργήσει προσεχώς.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα