σε ,

Σείριος – Πώς είναι σήμερα ο σταθμός αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού

Ο σταθμός αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Screenshot 1 2

Ο σταθμός αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας λέγεται Σείριος.

Μπορεί οι θέσεις στάθμευσης και στα 2 ρεύματα να είναι εκατοντάδες κι όμως υπήρχαν στιγμές που δεν έβρισκες να παρκάρεις. Δεν θα μιλήσουμε για τα τραπεζάκια από τα ταχυφαγία που υπήρχαν στο γυάλινο κτήριο που αιωρείται επάνω από την Εθνική Οδό. Σε ημέρες εξόδου η Σαββατοκύριακα ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεις να κάτσεις και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν δημιουργηθεί και παρεξηγήσεις μεταξύ των θαμώνων για ένα από αυτά.

Στης λαμπρές ημέρες που έζησε ο Σείριος, φιλοξενούσε πολλά καταστήματα. Από mini market και fast food μέχρι καταστήματα με ρούχα και παιχνίδια.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

ΣΕΙΡΙΟΣ. Ο θλιμμένος γίγαντας της Εθνικής Οδού UP’ο ψηλά. Up Stories

Παραγωγή: Up Stories Βρείτε μας στο Instagram https://www.instagram.com/up_stories/… Contact us at upstoriesgreece@gmail.com SPECIAL THANKS TO OPOUNTIOS FO…

 

Σήμερα ο Σείριος δεν είναι όπως παλιά. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο τα διόδια που χρειάζεται να πληρώσεις για να πας, λίγο η αύξηση των τιμών των καυσίμων σήμερα ο Σείριος δεν λάμπει πια.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό οφείλεται στη μικρή χιλιομετρική του απόσταση από την Αθήνα. Εμείς απλά θα πούμε πως αυτός είναι και ο λόγος που αποτελούσε για πολλά χρόνια αγαπημένο μέρος για εξόρμηση και διασκέδαση.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!